Ove nedjelje preporučujemo na televiziji

04.12.2022.

06:10

Autor: HRT

Nedjelja, 4. prosinca na Prvom

Nedjelja, 4. prosinca na Prvom

Foto: Kramer protiv Kramera / film

Iz programa HTV-a ove nedjelje, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1) 

S pet Oscara ovjenčana drama Kramer protiv Kramera, s Dustinom Hoffmanom i Meryl Streep na čelu glumačkog ansambla, slijedi u 20:15. 

Lyndon Baines Johnson postao je predsjednik 22. studenog 1963. nakon što je ubijen predsjednik John F. Kennedy. Johnsonova vlada provela je neke od najopsežnijih reformi u povijesti Sjedinjenih Država. No vjerojatno u tome ne bi uspjeli da im Lady Bird Johnson nije pružala potporu. Priču o njoj donosimo u 22 sata. 

Tamara Drewe vraća se na velika vrata u idilično seoce u kojem je odrasla i život mještana preokreće naglavačke. Moderna, duhovita verzija engleske pastorale Povratak Tamare Drewe s Gemmom Arterton u glavnoj ulozi na rasporedu je u 23:30. 

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

U 19:50 prenosimo utakmicu SP-a u Kataru između Engleske i Senegala. Utakmicu možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi. U posebnoj studijskoj emisiji QATARA u 22 sata pratite sve o Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Donosimo vam najave utakmica i detaljne analize, uz stručne goste i analitičare, javljanja uživo i najnovije informacije iz hrvatskog kampa, uz sažetke svih utakmica te preglede golova. 

Qatara

Qatara

Foto: Matko Švarc / HRT

Sentimentalnu dramu o emocionalno nezrelom čovjeku koji predstavlja jedinu utjehu mnogima očajnički željnim ljubavi i bliskosti s drugim ljudskim bićem, film Ničija budala, emitiramo u 23:05.  

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Povijesni film Milana Trenca, Ribanje i ribarsko prigovaranje, temeljen na istoimenom djelu Petra Hektorovića prikazujemo u 18 sati. Ostvarenje je osvojilo tri zlatne Arene na Puli 2020. godine.


U 21 sat ne propustite deveti nastavak druge sezone Letećeg cirkusa Montyja Pythona, jedne od najoriginalnijih i najmaštovitijih humorističnih emisija u povijesti britanske televizije.  

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.   

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!