Ove nedjelje preporučujemo na televiziji

05.02.2023.

06:10

Autor: HRT

Nedjelja, 5. veljače na Trećem

Nedjelja, 5. veljače na Trećem

Foto: Joseph Beer: Poljska svadba / promo

Iz programa HTV-a ove nedjelje, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Male žene
, film redateljice i scenaristice Grete Gerwig iz 2019. godine, sedma je filmska adaptacija istoimenog romana iz 1868. Louise May Alcott. Romantičnu dramu u kojoj uz Saoirse Ronan i Florence Pugh glume i Emma Watson, Eliza Scanlen, Laura Dern, Timothée Chalamet, Meryl Streep, Tracy Letts te drugi, ne propustite u 20:15.

Dokumentarni film Leonardo DiCaprio: Najtraženija zvijezda Hollywooda putovanje je junaka, od dječaka iz Los Angelesa koji zanesen snom o osvajanju holivudskog vrhunca uspijeva u tome gotovo preko noći, a zatim se bori protiv slike o sebi koju mu nameće filmska industrija. Jer on nikad nije želio biti nitko drugi osim - on sâm. Dokumentarac je na rasporedu u 22:35.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

U proteklih 70 godina Formula 1 donijela nam je uzbudljive vrhunce, ali i tragične trenutke. Prisjećamo se vozača koji su pobijedili nedaće i uzdigli se do vrha, kao i onih koji su izgubili život radeći ono što vole. Trijumf i tragedija, novi nastavak dokumentarne serije Utrka do savršenstva slijedi u 20:15. 

Nakon pregleda domaće nogometne lige uz stručne goste i komentare, detaljne preglede te sudačku analizu u emisiji Stadion, a koja počinje u 21:15, emitiramo vestern Divlja prostranstva redatelja Kevina Costnera. U filmu koji počinje u 22:20, četvorica prijatelja i rančera uzimaju pravdu u svoje ruke protiv korumpiranog šerifa i rančera tiranina.  

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Pamćenje ima svoju povijest. U početku je bilo na korist ljudima, pa je postalo moralna i religijska obaveza, pa je utonulo u hermetizam i okultizam, a onda je, s pojavom pisma, postalo relikt prošlosti... Više u emisiji Na rubu znanosti u 20:10.   

U 21 sat prikazujemo kultnu humorističnu seriju Leteći cirkus Montyja Pythona koja je odbacila sva pravila tradicionalne skeč-komedije prigrlivši inovativni pristup struje svijesti. 

U 21:30 prikazujemo operetu u tri čina s prologom, Joseph Beer: Poljska svadba. U režiji Sebastiana Ritschela ovim će operetnim vatrometom prvi put zablistati operna pozornica u Grazu, a sudjeluju solisti, filharmonija, zbor i baleti grada Graza pod ravnanjem Mariusa Burkerta.  

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.   

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.    

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: Ilustracija / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!