Ove nedjelje preporučujemo na televiziji

03.07.2022.

07:26

Autor: HRT

Nedjelja, 3. srpnja na Drugom

Nedjelja, 3. srpnja na Drugom

Foto: Priča iz Bronxa / film

Iz programa HTV-a ove nedjelje, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:10 prikazujemo drugi dio dokumentarnog filma Splitska fotorinolaringologija. Film scenarista i redatelja Mladena Santrića drugi je od dva filma koji predstavljaju grad Split "okom, uhom, glasom, njuhom i sluhom" njegovih fotografa pred naletom "tehnologije i globalizacije". 

I ove godine u izravnom prijenosu s Prokurativa uživajte u očaravajućoj atmosferi i iznimnim nastupima. U 21:05 ne propustite prijenos finalne večeri Festivala zabavne glazbe Split 2022.. 

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Od 20 sati prenosimo finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u vaterpolu, a igrat će Italija i Španjolska. Više saznajte na našim sportskim stranicama sport.hrt.hr .

U 21:25 prikazujemo dramu Priča iz Bronxa (1993.). Mnogo više od gangsterskog filma Priča iz Bronxa ima zanimljivu, slojevitu priču i psihološki dorađene likove. Iako ima dosta nasilja, naglasak je na odnosima između Calogera i njegova oca Lorenza i lokalnog mafijaša Sonnyja. Scenarij je prema vlastitoj drami napisao glumac Chazz Palminteri, a režirao ga je Robert De Niro

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 21:05 ne propustite humorističnu seriju Leteći cirkus Montyja Pythona. Izvorna nadrealistična skeč-komedija koja najbolje prikazuje talente skupine Monty Python s Grahamom Chapmanom, Johnom Cleeseon, Terryjem Gilliamom, Ericom Idleom, Terryjem Jonesom i Michaelom Palinom u glavnim ulogama. Kao jedna od najoriginalnijih i najmaštovitijih humorističnih emisija u povijesti britanske televizije, prvi put prikazivana na BBC-ju od 1969. do 1974.

U 21:35 emitiramo drugu epizodu dokumentarne serije Busheva era: Obitelj, dužnost, moć.

Jedanaestu godinu za redom u Karlovcu se održava Dance festival koji je organiziran u ljetnom i jesenskom terminu. U 22:20 pogledajte emisiju Karlovac Dance Festival 2022. - Kronika.

U 22:25 slijedi dokumentarni film Iza blještavila: Djeca u rudnicima. Film donosi priču novinara Branda Barenzellia koji je pratio trag opskrbe tinjcem od zabačenih rudnika u indijskoj provinciji u Jharkhandu do laboratorija velikih europskih marki.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4) 

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.   

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!