Ove nedjelje preporučujemo na televiziji

28.05.2023.

11:45

Autor: HRT

Superpotjera

Superpotjera

Foto: promo / promo

Iz programa HTV-a ove nedjelje, među ostalim, preporučujemo.

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:15 ne propustite posljednju 10. emisiju prve sezone popularnoga kviza Superpotjera

U 21:10 na rasporedu je drama Što ljubav ima s tim? u kojoj je naglasak na braku Tine Turner s nasilnim Ikeom, koji je gradio njezinu karijeru, ali joj je umalo uništio život.  

Drama/komedija Tully iz 2018. godine, djelo uglednoga redatelja Jasona Reitmana, slijedi u 23:55. Glumačku ekipu predvodi megapopularna Charlize Theron.  

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

U 20:15 emitiramo dokumentarni film Oprah Winfrey: Borba za bolji život. U njemu doznajemo nešto više o njezinu putu od siromaštva do bogatstva i preprekama koje je na tome putu morala svladati te o tome kako se riješila bremena prošlosti i postala moćna i uspješna žena kakva je danas. Ovo je priča o njezinoj borbi za bolji život. 

Nakon emisije Stadion, u kojoj donosimo tjedni pregled najjačih europskih nogometnih liga, kao i manjih nacionalnih prvenstava, te druge aktualne sportske teme, slijedi vestern Quigley u Australiji. Riječ je zanimljivom smještaju žanra vesterna u australski ambijent, s Aboridžinima koji su svojevrsna zamjena za Indijance. U glavnim su ulogama Tom Selleck i Laura San Giacomo. Film iz 1990. godine na rasporedu je u 22:20.  

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Digitalna budućnost kuca na vrata i nastaje svijet čije će upravljanje biti prepušteno računalnim programima. Gost ovoga izdanja emisije Na rubu znanosti je dr. sc. Ljubiša Bojić s Instituta za filozofiju i društvenu teoriju Sveučilišta u Beogradu. Emisiju Krešimira Mišaka prikazujemo u 20:10. 

Posljednji nastavak četvrte sezone kultne humoristične serije Leteći cirkus Montyja Pythona ne propustite u 21 sat.  

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.  

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.    

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: Ilustracija / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!