Ove nedjelje preporučujemo na televiziji

17.07.2022.

06:29

Autor: HRT

Nedjelja, 17. srpnja na Prvom

Nedjelja, 17. srpnja na Prvom

Foto: Ljubav oko svijeta / dokumentarni film

Iz programa HTV-a ove nedjelje, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Hrvatski putopisac Davor Rostuhar i njegova supruga Anđela odlučili su svoj medeni mjesec pretvoriti u putovanje oko svijeta na kojem su istraživali temu ljubavi. Prvi dio dokumentarca Ljubav oko svijeta prikazujemo u 20:10. 

U trećoj sezoni Sunčane strane Prisavlja Jazz orkestar HRT-a pod vodstvom Mirona Hausera pripremio je pravu poslasticu na ljetnoj open-air pozornici! Zahvaljujući znalačkim aranžmanima i dojmljivim orkestracijama napravljenim upravo za ovu priliku, uz moćni zvuk i virtuoznu izvedbu orkestra pojačanoga gudačima i sjajnim vokalnim gostima, u novom je svjetlu predstavljena glazba legendarne grupe Indexi. Koncert prikazujemo u 21:05.

Zahvaljujući rijetkim arhivskim snimkama i fotografijama, uključujući i nikada prije objavljena pisma i razgovore s članovima obitelji Kennedy, prijateljima te stručnjacima svjetskoga glasa i svjedocima, film Kennedyji - kobna ambicija donosi povijesni kontekst nesreća i skandala koji su pratiti najslavniju američku obitelj. Drugi dio dokumentarca na rasporedu je u 23:05.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

U ciklusu Filmovi s 5 zvjezdica prikazujemo Oscarima nagrađenu sportsku dramu Rocky za koju je Sylvester Stallone napisao i scenarij u samo tri dana.

Posljednje dvije epizode treće sezone uzbudljive špijunske serije Njemačka '89 ne propustite u 22 sata. 

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Nakon četvrtog nastavka izvorne nadrealistične skeč-komedije Leteći cirkus Montyja Pythona, koji je na rasporedu u 21:05, pogledajte četvrtu epizodu dokumentarne serije Busheva era: Obitelj, dužnost, moć. Epizoda, među ostalim, pripovijeda o Georgeu starijem i njegovu trijumfu protiv Sadama Huseina, ali i obitelji koja doživljava gorak poraz na predsjedničkim izborima. 

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.  

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.    

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!