Ovoga utorka preporučujemo na televiziji

26.07.2022.

07:07

Autor: HRT

Utorak, 26. srpnja na Drugom

Utorak, 26. srpnja na Drugom

Foto: Državni neprijatelj br. 1, drugi dio / film

Iz programa HTV-a ovoga utorka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Otvara se Pelješki most - najveći hrvatski infrastrukturni projekt financiran iz europskih fondova - koji će spojiti jug Hrvatske s ostatkom zemlje. U povodu svečanog otvaranja, na Prvom i Četvrtom programu HTV-a u 20:05 emitiramo specijalnu emisiju s gostima, reportažama i izravnim uključenjem. Događaj uživo pratimo i na našem portalu, Facebook stranici i YouTube kanalu. Budite i uz Hrvatski radio i ciklus posebnih emisija Radio most. U cjelodnevnom programu iz studija na otvorenom s obje strane mosta poznati glasovi, urednici i voditelji te mnogobrojni gosti očekuju vas na Radio Dubrovniku te Prvom i Drugom programu HR-a. Specijalnu emisiju HTV-a i radijski program prenosimo i preko multimedijske usluge HRTi.

Jamie započne novi posao, Beth shvati nešto u vezi s Tržišnim kapitalom i posjeti Roarkea, Rip traži još jednog radnika za ranč, a stočarski agent ode predaleko. Drugi nastavak treće sezone hit serije Yellowstone ne propustite u 23:10.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Do nedjelje 31. srpnja na Drugom programu u 20:05 donosimo sjajan tenis i uzbudljive mečeve ovogodišnjeg izdanja Umaga! Sve mečeve možete pratiti na platformi HRTi.

Državni neprijatelj br. 1, drugi dio odličnoga gangsterskog filma nastalog prema autobiografiji jednoga od najzloglasnijih francuskih kriminalaca svih vremena, Jacquesa Mesrinea, na rasporedu je u 22:55.

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Kathryn mora odlučiti hoće li žrtvovati sina kako bi uništila Maxovo carstvo. Sedmi nastavak uzbudljive serije Majka, otac, sin ne propustite u 21 sat.

U 22:50, u sklopu ciklusa Večer tisuću nagrada, slijedi film fantazije Panov labirint slavnoga Guillerma del Tora.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!