Ove srijede preporučujemo na televiziji

10.08.2022.

08:00

Autor: HRT

Srijeda, 10. kolovoza na Prvom

Srijeda, 10. kolovoza na Prvom

Foto: Istina o slučaju Harryja Queberta / serija

Iz programa HTV-a ove srijede, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:10 ne propustite dokumentarnu seriju Veličanstvene Alpe iz zraka. Ova epizoda pokriva veliko područje vrlo raznolikih pejzaža: od ljepote vapnenačkih stijena Chartreusea i Vercorsa do krasnih snježnih vrhunaca masiva Oisans.

U 21:05 ne propustite peti nastavak dramske serije Saga o Forsyteima. Irene opet napusti Soamesa, ovaj put zauvijek, ponijevši samo odjeću koju ima na sebi. Ostavi vjenčani prsten. Soames živi u lažnom uvjerenju da će se vratiti i traži od domaćice da stalno stavlja svježe cvijeće u njezinu sobu. Stari Jolyon se pomiri sa sinom i kupi Robin Hill kako bi cijela obitelj živjela zajedno...

Hrvatska ekonomija je na važnoj prekretnici u kojoj mora promijeniti temeljnu matricu i otvoriti nove prozore u kojima su svi globalni konkurenti još uvijek ravnopravni i, generalno rečeno, na početku puta. U 22 sata emitiramo posljednji, 6. nastavak druge sezone dokumentarne serije Opstanak. 

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

U 20:05 slijedi osmi nastavak osme sezone popularne BBC-jeve kriminalističke serije Velečasni Brown, temeljene na liku koji je osmislio G. K. Chesterton. Velečasni Brown mora otkriti tko želi ubiti izmučenog umjetnika prije nego što bude prekasno. 

U 21 sat prenosimo iz Helsinkija Europski nogometni superkup. Spektakl na početku nogometne sezone! Pobjednik Lige prvaka Real Madrid ili pobjednik Europske lige Eintracht iz Frankfurta? Tko će osvojiti ovogodišnji Superkup koji se igra u finskom Helsinkiju?

U 23:10 prikazujemo akcijski film Odmetnici za koji scenarij supotpisuje slavni Luc Besson. Skupinu marinaca šalju na zadatak u ratom razorenu Europu gdje otkrivaju zlato na dnu nekog jezera. Blago navodno vrijedi stotine milijuna dolara....

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 21 sat prikazujemo posljednju epizodu serije Od krvi i mesa. Ova hvaljena kriminalistička serija suvremena je priča o troje odraslih braće i sestara, a bavi se univerzalnim temama međuljudskih odnosa, povjerenja, odanosti i ljubavi.

Od 22 sata prikazujemo treću sezonu popularne povijesne dramske serije Medici: Veličanstveni. Godina je 1478. Nakon ubojstva svog voljenog brata Giuliana Lorenzo de Medici i njegova obitelj suočit će se s do sada najvećom prijetnjom...

Drama Sretan kraj, scenarista i redatelja Michaela Hanekea, slijedi u 23 sataPriča je to o dobrostojećoj francuskoj obitelji koja se suočava s nizom problema i kriza... Glume Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant i Mathieu Kassovitz.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.

video thumb

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: Ilustracija / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!