Ove srijede preporučujemo na televiziji

08.02.2023.

Zadnja izmjena 12:18

Autor: HRT

Srijeda, 8. veljače na Drugom

Srijeda, 8. veljače na Drugom

Foto: Louis Cyr - Najjači čovjek na svijetu / film

Iz programa HTV-a ove srijede, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U povodu smrti legendarnog trenera i bivšeg izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Miroslava Ćire Blaževića, u 20:15 pogledajte In memoriam: Trener svih trenera, a u 20:40 dokumentarni film Varoški amarcord - Ćirina kronika. Dokumentarni film dostupan je i na multimedijskoj platformi HRTi.

Dokumentarna serija Velike svjetske rijeke vodi vas na putovanje uzduž još triju rijeka iz skupine najspektakularnijih vodenih tokova na svijetu - Zambezija, Dunava i Yukona. U 21:10 ne propustite prvu epizodu druge sezone i u Africi pratite Zambezi kroz Zambiju, Zimbabve i Mozambik.

Dokumentarni film Sylvia Plath - pod staklenim zvonom prvi je koji razotkriva priču u pozadini antologijskog romana Sylvije Plath. Film u produkciji BBC Arts kao nijedan prije prikazuje ljude koji su poznavali Sylviju Plath, a mnogi od njih sada se prvi put pojavljuju u javnosti. Film emitiramo u 23:20. 

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Svaki veliki grad ima svoje tajne, samo morate znati gdje ih potražiti.  U 20:15 u petoj epizodi dokumentarne serije Potraga za gradskim tajnama odlazimo u Pariz. Povijest Pariza jedna je od najbogatijih i najuzbudljivijih od svih gradova na svijetu... 

U 21:10 slijedi drama Louis Cyr - Najjači čovjek na svijetu snimljena prema romanu Paula Ohla. Louis Cyr zaradio je titulu "najsnažnijeg čovjeka na svijetu" zahvaljujući svojim impresivnim nastupima potkraj 19. stoljeća.

Ray opet službeno radi za Sam, a budući da Anita loše stoji u anketama, moraju ostaviti dobar dojam na prvoj debati kandidata za gradonačelnika... Sadržaj je to treće epizode šeste sezone serije Ray Donovan, a koja je na rasporedu u 23:15.  

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Treću sezonu kostimirane povijesne serije Katarina Velika: Samozvanci ne propustite u 21:05. U trećoj epizodi Francuzi nude Pugačovu suradnju kako bi svrgnuli Katarinu...

Napuštajući Pariz 1940., Hitler je zapovjedio da se opljačka kompleks Invalides: Napoleonove ratne trofeje trebali su prebaciti u Berlin.  Dokumentarni film Napoleonovo ratno blago na rasporedu je u 21:55. 

U 22:50 emitiramo kriminalističku dramu Carstvo životinja. Film scenarista i redatelja Davida Michôda je dijelom temeljen na istinitim događajima koji su se početkom 80-ih godina prošlog stoljeća odigrali u Melbourneu. 

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.   

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: Ilustracija / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!