Ove srijede preporučujemo na televiziji

15.06.2022.

08:00

Autor: HRT

 Srijeda, 15. lipnja na Drugom

Srijeda, 15. lipnja na Drugom

Foto: 119 dana na oceanu / film

Iz programa HTV-a ove srijede, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:10 prikazujemo emisiju Romana Bolkovića 1 na 1 u kojoj ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek. Prethodno emitiramo izdanje talk showa možete pogledati na multimedijskoj usluzi HRTi.

Kako je siromašna Afrika postala centar genetskih ekspoerimenata i razvoja GMO-a saznajte u dokumentarnom filmu Afrika - laboratorij Billa Gatesa. Film prikazujemo u sklopu ciklusa Mijenjamo svijet u 21:05. 

Joanna Lumley pretvara se u mačju detektivku kako bi istražila jedinstven, neobičan odnos koji imamo s našim kućnim ljubimcem broj jedan. Kako je uopće došlo do tog nevjerojatnog odnosa? U 23:55 pogledajte prvi dio  dokumentarnog filma Joanna Lumley: Mačkoljupka.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Kad je superzvijezda u usponu Len Bias umro dva dana nakon što su ga izabrali kao drugog na draftu NBA-a 1986. godine, zauvijek se promijenilo naše poimanje o povremenom korištenju droge. U 20:05 pogledajte dokumentarni film Bez Biasa u kojem redatelj Kirk Fraser razgovara s Biasovim suigračima, prijateljima i obitelji u nastojanju da sazna što se točno dogodilo te sudbonosne večeri.

U 21 sat ne propustite film "119 dana na oceanu". Priča je to o putnicima "Rose Noelle" i havariji koja ih je zadesila ubrzo nakon što su 1989. godine isplovili iz Pictona na Novom Zelandu. Kada se brod prevrnuo u južnom Pacifiku, četvorica muškaraca uspijevaju preživjeti plutajući 119 dana na olupini broda...

Nove epizode uzbudljive kriminalističke serije Crna lista s Jamesom Spaderom i Megan Boone u naslovnim ulogama slijede u 22:30.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!