Ove srijede preporučujemo na televiziji

08:00 / 22.06.2022.

Autor: HRT

Srijeda, 22. lipnja na Drugom

Srijeda, 22. lipnja na Drugom

Foto: Kalibar 20 za specijalista / film

Iz programa HTV-a ove srijede, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:10 ne propustite biografski film Dnevnik Diane Budisavljević. Priča je to o zaboravljenoj heroini iz Drugog svjetskog rata koja je pokrenula akciju u kojoj je iz logora spašeno više od deset tisuća djece.


Tko su glavni suparnici na prijevremenim izborima za gradonačelnika Splita? Kakvi su njihovi programi? Tko će nakon izbora voditi drugi najveći hrvatski grad? Sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Splita ne propustite u posebnom izdanju emisije Otvoreno u 21:45!

Nakon pucnjave Duttonovi raspravljaju o obdukcijskom nalazu Roberta Longa i mogućim posljedicama. Treći nastavak prve sezone serije Yellowstone pogledajte u 23:25.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Smrt pješaka u Grantchesteru i bijeg vozača s mjesta nesreće vodi Willa i Geordieja do dvojice disfunkcionalne braće i skrivenog vrta... U 20:05 ne propustite novu epizodu popularne serije Grantchester

Kalibar 20 za specijalista debitantski redateljski projekt producenta, scenarista i redatelja Michaela Cimina prikazujemo u 21 sata. Glume Clint Eastwood, Jeff Bridges, George Kennedy, Geoffrey Lewis, Catherine Bach... 

U 22:55 slijedi psihološki triler Zaboravljeni s Julianne Moore i Dominicom Westom u naslovnim ulogama.  

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3) 

U 20:05 ne propustite dokumentarnu seriju Točka na A - suvremena hrvatska arhitektura. U prvoj epizodi predstavljamo tri arhitektonska djela nominirana za Nagradu "Viktor Kovačić" u kategoriji najuspješnijih ostvarenja na području arhitekture u 2014. godini - Histria Aromaticu, smještenu povrh brda Pižanovac, plažu Monte mulini u Rovinju i školu i vrtić Odgojno-obrazovnog kompleksa Kajzerica.

U 21 sat pogledajte treći nastavak pete sezone serije Preljub, a u 22 sata novu epizodu posljednje sezone dramske serije Vikinzi.  

 U 22:45 slijedi psihološka drama Bijela vrpca, izuzetno napeti i intrigantni film redatelja Michaela Hanekea. Riječ je o jednom od najnagrađivanijih filmova 2009. Dobio je Zlatnu palmu u Cannesu, Zlatni globus za strani film i sve glavne Europske filmske nagrade 2009. 

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.

video thumb

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!