Ove srijede preporučujemo na televiziji

29.06.2022.

07:13

Autor: HRT

Srijeda, 29. lipnja na Drugom

Srijeda, 29. lipnja na Drugom

Foto: Ubojite namjere / film

Iz programa HTV-a ove srijede, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Gondola - Priča iz Venecije, peti nastavak dokumentarne serije Raj na Zemlji prikazujemo u 20:10 na Prvom. Gondolijeri su sastavni dio Venecije, gondolijeri jesu Venecija. Zahvaljujući svome poslu, imaju pogled na Veneciju kao nitko drugi. To uključuje i naličje masovnog turizma koje prijeti gušenjem grada.

U 21:05 slijedi treći nastavak britanske dramske serije Sanditon. Serija je nastala prema scenariju Andrewa Daviesa koji je adaptirao nedovršeni rukopis Jane Austen. Radnja je smještena u razdoblje regentstva gdje pratimo mladu i naivnu junakinja koja se pokušava snaći u novom odmaralištu na obali Sanditonu. 

U 23:25 prikazujemo sedmi nastava serije Yellowstone. Rainwater i Dan Jenkins sklope poslovno partnerstvo s ciljem izgradnje projekta Rajske doline i uništavanja Johna Duttona. Jamie se priprema za ulazak u politiku i shvati da ga otac možda ne podupire potpuno...

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)


U 20:05 emitiramo šesti, posljednji nastavak pete sezone popularne kriminalističke serije Grantchester. Kad u parku nađu mrtvo tijelo, niz tragova vodi Willa i Geordieja do strogog samostana gdje se Will napokon mora suočiti sa svojim demonima.

U 21 sat prikazujemo triler Ubojite namjere. Ovaj dinamičan, napet, vizualno impresivan film režirao je jedan od najboljih američkih redatelja akcijskih filmova, John McTiernan.

U 22:40 prikazujemo parapsihološki triler Mothmanovo proročanstvo. Na uvodnoj špici ovog filma istaknuto je da je nadahnut stvarnim događajima. Riječ je o tragediji koja je 1967. pogodila gradić Point Pleasant u Zapadnoj Virginiji kada se urušio most Silver Bridge što je dovelo do brojnih ljudskih žrtava. Knjigu je o tome napisao John A. Keel, dok je scenarij prema Keelovu predlošku djelo Richarda Hatema (Pod opsadom 2). 

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3) 

U 21 sat pogledajte osmi nastavak pete sezone dramske serije Preljub. Pojavljuju se optužbe protiv Noe, a on traži savjet kako da se prema njima postavi. Helen slavi rođendan i pruža zaštitu Sierri koja nailazi na zapreku za zaprekom.

U 22 sata slijedi osma epizoda šeste sezone serije Vikinzi. Bjorn je pred teškom odlukom. Ubbe i Torvi napuštaju Kattegat u potrazi za novim zemljama i starim prijateljima. Oleg razrađuje planove za invaziju na Skandinaviju, a kralja Haralda iznenađuje odakle potječe iznenadni napad na njega.

U 22:45 emitiramo dramu Šifra nepoznata (2000.). Film je nadahnut životom francuskog romanopisca i ratnog reportera Oliviera Webera. Na festivalu u Cannesu 2000. Michael Haneke dobio je nagrada Ekumenskog žirija i nominiran je za Zlatnu palmu.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.

video thumb

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!