Ove srijede preporučujemo na televiziji

06.07.2022.

07:44

Autor: HRT

Srijeda, 6. srpnja na Drugom

Srijeda, 6. srpnja na Drugom

Foto: Revolver / film

Iz programa HTV-a ove srijede, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Gordon Buchanan nastavlja put po ekvatoru i svjedoči borbi za očuvanje amazonske prašume. Drugi nastavak dokumentarne serije Ekvator iz zraka: Južna Amerika ne propustite u 20:10. 

Budući da je ledi Denham jednom nogom u grobu, napetosti između Edwarda, Clare i Esther napokon eskaliraju. Posljedice su iznenađujuće. U 21:05 slijedi nova epizoda dramske serije Sanditon, a u 23:25 počinjemo s emitiranjem druge sezone serije Yellowstone čiji su autori Taylor Sheridan i John Linson

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Nakon "druženja" s našim junacima, velečasnim Willom i inspektorom Geordiejem, u seriji Grantchester, u 21 sat prikazujemo krimi-dramu Revolver slavnoga Guya Ritchieja, spotovski režirano i hiperstilizirano djelo složenog zapleta sa Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi. 

Romantičnu komediju Jack ide na veslanje iz 2010. godine, s Philipom Seymourom Hoffmanom i Amy Ryan na čelu glumačkog ansambla ne propustite u 22:50.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 20:05 u dokumentarnoj seriji Točka na A - suvremena hrvatska arhitektura upoznajte arhitektonska djela nominirana za Nagradu "Bernardo Bernardi" u kategoriji najuspješnijih realizacija na području interijera i oblikovanja u 2014. godini - Arheološki park Principij u Rijeci i stalni postav antike u Arheološkom muzeju u Zadru.

U 21 sat slijedi prijenos svečanog otvorenja 62. Glazbenih večeri u sv. Donatu. Prijenos možete pratiti i na HR3 te preko multimedijske usluge HRTi

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!