Ove nedjelje preporučujemo na televiziji

10.07.2022.

07:44

Autor: HRT

Nedjelja, 10. srpnja na Drugom

Nedjelja, 10. srpnja na Drugom

Foto: Silverado / film

Iz programa HTV-a ove nedjelje, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:10 prikazujemo prvi dio dokumentarnog filma Grad od igara, igre od Grada - prvih sedam desetljeća. Priča je to o festivalu koji je s Dubrovnikom srastao i u Dubrovniku pronašao svoje istinsko utočište.

Nakon dokumentarca u 21 sat slijedi prijenos otvorenja 73. Dubrovačkih ljetnih igara. Posebnu emisiju i izravni prijenos pratite i na Prvom programu Hrvatskoga radija od 20:15, kao i na našoj multimedijskoj platformi HRTi

U 22:40 na rasporedu je prvi dio dokumentarnog filma Kennedyji - kobna ambicija. Film istražuje tragedije i skandale koji su pogodili obitelj Kennedy od dolaska u Ameriku sredinom 19. stoljeća te objašnjava kako su ti incidenti utjecali na obitelj i njezin ugled. 

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

U 20:05, u sklopu ciklusa Filmovi s 5 zvjezdica, ne propustite uzbudljiv i izvrsno uprizoren vestern Silverado sa sjajnom glumačkom ekipom, nastao pod redateljskom palicom Lawrencea Kasdana.  

Na Drugom programu u 22:15 zatim ne propustite peti i šesti nastavak treće sezone nagrađivane špijunske triler serije Njemačka '89

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U povodu smrti velikog kazališnog redatelja Ivice Kunčevića, koji je u svom redateljskom opusu veliki trag ostavio u Dubrovačkom kazalištu i na Dubrovačkim ljetnim igrama, u 22 sata emitiramo razgovor s gostima u studiju - glumicom Doris Šarić Kukuljicom, Goranom Grgićem, nacionalnim prvakom Drame HNK-a u Zagrebu, i dr. sc. Ivicom Prlenderom.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.   

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!