Ove subote preporučujemo na televiziji

14.05.2022.

11:51

Autor: HRT

HRT zgrada

HRT zgrada

Foto: HRT / HRT

Iz programa HTV-a ove subote, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)  

Uoči velikog finala najvećega svjetskog televizijskog glazbenog natjecanja - 66. izdanja Eurovizije, vodimo vas iza prozornice.  HRT-ova ekipa zabilježila je zanimljive trenutke i upoznala najvjernije fanove Eurosonga.  U 20:10 ne propustite dokumentarni film Ususret Eurosongu - pozdrav iz  Torina.

Veliku završnicu izbora za pjesmu Eurovizije 2022. prenosimo od 21 sat. Prijenos možete pratiti i na HR2, multimedijskoj platformi HRTi te na našem portalu www.hrt.hr.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2) 

U 20:05 prikazujemo akcijski krimić Kaos s Jasonom Stathamom, Ryanom Phillippeom i Wesleyem Snipesom u glavnim ulogama. Priča prati suspendiranog detektiva Quentina Connersa koji je vraćen na posao zbog pljačke banke u kojoj ima talaca...  

U 22:10 dokumentarna serija Ben Fogle - Ljudi od divljine vodi nas u srce Škotskog visočja, a u 22:45 slijedi novi nastavak dramske serije Jamestown

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 20:30  prikazujemo nijemi film/povijesnu dramu Stradanje Ivane Orleanske iz 1928. godine. Film prikazuje vrijeme koje je Ivana Orleanska provela u zatočeništvu u Engleskoj, njezino suđenje i pogubljenje. Snimljen je prema zapisima sa stvarnog suđenja Ivani Orleanskoj. 

U 22:40 emitiramo film Uspavanka za tužan misterij scenarista i redatelja Lava Diaza. Na 66. međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu ovaj film osvojio je nagradu Alfred Bauer.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!