Ove subote preporučujemo na televiziji

30.07.2022.

07:48

Autor: HRT

Subota, 30. srpnja na Prvom

Subota, 30. srpnja na Prvom

Foto: Studeni čovjek / film

Iz programa HTV-a ove subote, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1) 

U 20:10 ne propustite izvrsnu romantičnu komediju Vjenčanje iz vedra neba redatelja Adama Shankmana u kojoj glume Jennifer Lopez i Matthew McConaughey.

U 22:30 slijedi akcijski triler Studeni čovjek. Bivši CIA-in operativac vraća se u aktivnu službu i kreće u jednu jako osobnu misiju tijekom koje se sukobljava sa svojim bivšim učenikom... Glume Pierce Brosnan, Luke Bracey i Olga Kurylenko.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Do nedjelje 31. srpnja na Drugom programu u 20 sati donosimo sjajan tenis i uzbudljive mečeve ovogodišnjeg izdanja Umaga! VečeraS pogledajte prijenos mača Franco Agamenone i Jannik Sinner, a na platformi HRTi  snimku mača Carlos Alcaraz i Giulio Zeppieri. 

Jedan od najvećih tenisača svih vremena, vlasnik mnogih rekorda, oborio je još jedan i ostvario svoj životni san. Igrat će u domovini svoje majke, protiv najvećeg suparnika Rafaela Nadala, a pri tome će skupljati novac za svoju zakladu. Dokumentarni film Roger Federer: Povratak u 22:15 prati tenisku legendu prije tog meča. 

Sjajnu triler seriju Rivijera s talentiranom Julijom Stiles u glavnoj ulozi ne propustite u 23:10.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3) 

U 20:05 ne propustite glazbenu melodramu Šerburški kišobrani. Posebnost filma je u tome što su svi dijalozi pjevani (glasovi su uglavnom "posuđeni"). Glume Catherine Deneuve, Anne Vernon, Nino Castelnuovo, Ellen Farner...


U 21:55 slijedi glazbena komedija Gospođice iz Rocheforta scenarista i redatelja Jacquesa Demya. Film je nominiran za Oscara 1969. u kategoriji za najbolju filmsku glazbu, originalnu ili obradu (Michel Legrand, Jacques Demy).

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!