Ove subote preporučujemo na televiziji

06.08.2022.

07:49

Autor: HRT

Subota, 6. kolovoza na Prvom

Subota, 6. kolovoza na Prvom

Foto: Suze boga sunca / film

Iz programa HTV-a ove subote, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Romantičnu komediju Sad ili nikad s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi pogledajte u 20:10. Priča je to o četrdestogodišnjoj Mayi koja se bori s frustracijma zbog neispunjenih snova...

U 22:30 slijedi akcijski triler Suze boga sunca. Poručnik A. K. Waters ima zadatak sa svojom jedinicom usred građanskog rata u Nigeriji spasiti američku liječnicu Lenu Fiore Kendricks...

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Njihovo oružje su kodovi, a njihov cilj od Tajvana stvoriti svjetski laboratorij izravne demokracije. Priču o generaciji koja se odbija pokoriti Pekingu donosi vam dokumentarni film Tajvan, demokracija u sjeni Kine u 20:05.

Omiljeni televizijski putnik Michael Palin prisjeća se kako su nastala četiri njegova slavna putopisa - "Put oko svijeta u 80 dana", "Od pola do pola", "Puni krug" i "Sahara". Dokumentarna serija Michael Palin: Moja putovanja u 21 sat.

Glazbeno-dokumentrani film Liam Gallagher osobno ne propustite u 21:40. Redatelji Charlie Lightening i Gavin Fitzgerald pozivaju nas iza pozornice kako bismo dobili uvid u život jednog od najpopularnijih i najkarizmatičnijih umjetnika njegove generacije.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3) 

U večeri posvećenoj poznatom poljskom redatelju Krzystofu Kieslowskom, prikazujemo njegovu filmsku trilogiju Tri boje. Trilogiju čine: Plava (1993.), Bijela (1994.) i Crvena (1994). Nazvani su po bojama francuske zastave, a tematski se bave pitanjima slobode, jednakosti i zajedništva. 

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!