Ove subote preporučujemo na televiziji

24.09.2022.

07:02

Autor: HRT

Subota, 24. rujna na Drugom

Subota, 24. rujna na Drugom

Foto: Rock 'n' Rollom do slobode / dokumentarni film

Iz programa HTV-a ove subote, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Na dalekoj pučini jedna laž spasila im je živote, a zatim ih uništila! Romantičnu dramu Svjetlo između oceana ne propustite u 20:15. U ostvarenju snimljenu prema književnom predlošku glume Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz i drugi.

Trima Oscarima ovjenčana biografska drama Dobri dileri iz Dallasa slijedi u 23:20. Film je snimljen prema životnoj priči Rona Woodroofa, koji je bio tema članka objavljenog u novinama "The Dallas Morning News" 1992. godine kada je preminuo od HIV-a. Glumački ansambl predvode Matthew McConaughey, Jennifer Garner i Jared Leto.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

U 20:15 emitiramo prvi nastavak dokumentarne serije Ekspedicije Stevea Backshalla - Kad zagusti. Serija nam daje uvid u događaje tijekom deset uzbudljivih ekspedicija Stevea Backshalla, a dosad nikad viđene snimke pružaju nam novu perspektivu tih epskih avantura u nepoznato. Istodobno, zbivanja iza kulisa otkrivaju nam kako su te ekspedicije snimane i kako su stigle na naše male ekrane. 

Popularni glumac Zac Efron putuje svijetom sa stručnjakom za kupelji Darinom Olienom u putopisnoj emisiji koja istražuje zdrave i održive načine života. Prvi nastavak dokumentarne serije Čvrsto na Zemlji sa Zacom Efronom prikazujemo u 21:10. 

Svjedočanstva predsjednika, diplomata, špijuna i rock-zvijezda sa zapada, iz SSSR-a, te iz istočne Europe, koji otkrivaju kako je rock & roll glazba pomogla u okončanju Hladnog rata ne propustite u dokumentarnom filmu Rock 'n' Rollom do slobode koji je na rasporedu u 22:45.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Francusko-njemačka drama Doviđenja, djeco, inspirirana stvarnim slučajem koji je doživio njezin redatelj i scenarist Louis Malle, slijedi u 20:15.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!