Ove subote preporučujemo na televiziji

01.10.2022.

07:41

Autor: HRT

Subota, 1. listopada na Prvom

Subota, 1. listopada na Prvom

Foto: Svjetski rat Z / film

Iz programa HTV-a ove subote, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:15 ne propustite romantičnu komediju Ludi provod u Rimu (When in Rome; 2010.). Može li iznenadno putovanje razočaranoj djevojci vratiti vjeru u ljubav?

Ne propustite u 22:20 film Svjetski rat Z (2013.) koji je osvojio nagradu Saturn u kategoriji najboljeg trilera. Brad Pitt glumi bivšega UN-ova istražitelja Gerryja Lanea koji putuje svijetom u utrci s vremenom kako bi zaustavio pandemiju zombija koja ruši vojske i vlade te prijeti uništenjem samog čovječanstva.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

U 20:15 prikazujemo drugu epizodu dokumentarne serije Ekspedicije Stevea Backshalla - Kad zagusti. Čudesna putovanja do veličanstvenih oaza. U ovoj epizodi pobliže ćemo promotriti bliske susrete sa stvorenjima koja izazivaju divljenje, ali i strah, uključujući i najvećeg kopnenog grabežljivca na svijetu.

Drugu epizodu dokumentarne serije Čvrsto na Zemlji sa Zacom Efronom prikazujemo u 21:10. Usput, dok izbliza prati nastojanja Islanda u vezi s obnovljivom energijom, Zac Efron kupa se u toplicama s Darinom, degustira meso soba i gleda prirodna čudesa.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 20:35 ne propustite film Kineskinja redatelja i scenarista Jean-Luc Godarda. Na Filmskom festivalu u Veneciji 1967. Jean-Luc Godard dobio je Posebnu nagradu žirija, a bio je nominiran i za Zlatnog lava. Ova mračna komedija prati skupinu studenata zadojenih maoističkim idealima koji žele terorističkim nasiljem potaknuti revoluciju. 

U 22:20 pogledajte film Neustrašivi ( LE REDOUTABLE / GODARD MON AMOUR, 2017.). Na Filmskom festivalu u Cannesu 2017. Michel Hazanavicius nominiran je za Zlatnu palmu.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!