Ove subote preporučujemo na televiziji

11.02.2023.

07:15

Autor: HRT

Dora 2023.

Dora 2023.

Foto: HRT / HRT

Iz programa HTV-a ove subote, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Izravni prijenos izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, Dora 2023. ne propustite od 20:15. Prijenos najvećega HRT-ova glazbeno-scenskog spektakla iz Sportske dvorane Marino Cvetković u Opatiji gledatelji će moći pratiti YouTube kanalu HRT Dora, na našem portalu, platformi HRTi te na Drugom programu HR-a. Za prestižnu statuu Dore i hrvatsku pjesmu koja će nas predstavljati u svibnju u Liverpoolu natječe se 18 izvođača. U predahu između glasanja i proglašenja pobjednika publiku će zabavljati Tony Cetinski, a voditelji programu su Mario Lipovšek Battifiaca, Marko Tolja i Mirko Fodor.

Naomi Watts, Tim Daly, Keith Carradine, David Carradine i  Thomas Curtis predvode glumački postava vesterna/romantične drame Uljez. Film Randyja Hainesa priča je o revolverašu uljezu u zatvorenu zajednicu "običnih ljudi", a na rasporedu je u 23:45.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Ben putuje na zapadnu obalu Irske gdje će provesti tjedan s Markom Boyleom, piscem koji je okrenuo leđa ne samo gradskom životu nego i tehnologiji... Petu epizodu osme sezone dokumentarne serije Ben Fogle - Ljudi od divljine emitiramo u 20:15.

Spisatelj i pustolov Simon Reeve upušta se na drugi dio svog epskog putovanja američkim kontinentom. Ovog puta kreće sa sjevera prema jugu. Simon će putovati od džungla Gvajane do zaleđenih prostranstava Ognjene zemlje te će istražiti kontinent kojim vladaju najveći ekstremi. Prvu epizodu dokumentarne serije Južna Amerika sa Simonom Reeveom prikazujemo u 21:10. 

U 22:15 prikazujemo petnaestu epizodu 30. sezone Grahamovog hvaljena talk showa s pregršt zabave, smijeha i zanimljivih zgoda koje će nam ispričati Michelle Williams,  Helena Bonham Carter, Russell T. Davies, Oti Mabuse, Brendan Fraser te Cat Burns.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U povodu smrti glumca Jasmina Telalovića u 18:35 prikazujemo dramu Tu scenarista i redatelja Zrinka Ogreste.U 20:10 slijedi čadska drama Darrat - Sezona suše. Film je osvojio posebnu nagradu žirija na 63. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, kao i osam drugih nagrada u Veneciji te na Panafričkom filmskom i televizijskom festivalu u Ouagadougouu.

U 22 sata emitiramo dramu Ixcanul iz 2015. godine. To je prvi film snimljen na jeziku cakchiquel, iz porodice majanskih jezika.  Priča prati mladu urođenicu koja ne želi živjeti u modernom svijetu sve dok joj to ne spasi život tijekom komplikacija u trudnoći...


Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.  

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.    

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: Ilustracija / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!