Ove subote preporučujemo na televiziji

04.06.2022.

07:28

Autor: HRT

Subota, 4. lipnja na Drugom

Subota, 4. lipnja na Drugom

Foto: Starsky i Hutch / film

Iz programa HTV-a ove subote, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1) 

U 20:10 prikazujemo snimku koncerta Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći... Aki. Dan uoči njegova rođendana, koncertom Parnog valjka održanog u čast njihovog neponovljivog pjevača, prisjetit ćemo se Akija Rahimovskog koji nas početkom godine iznenada napustio. Generacije su voljele pjesme Parnog valjka u specifičnim i izuzetnim Akijevim interpretacijama. 

Akcijski krimić Uhvatite Gringa na rasporedu je u 23:15. Zabavan film s puno akcije, tučnjave, pucnjave i jurnjave, u kojem se glavni "frajer", u interpretaciji Mela Gibsona, obračunava s korumpiranim policajcima, opasnim kriminalcima, partnerom koji mu je podvalio i dakako spašava dječaka i njegovu majku koja mu se sviđa.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2) 

U  20:05 ne propuste komediju Starsky i Hutch s Benom Stillerom i Owenom Wilsonom u glavnim ulogama. Riječ je o remakeu istoimene kriminalističe serije iz 70-ih godina. 

U 21:45 slijedi dokumentarna seriju Ben Fogle - Ljudi od divljine. Ben putuje u skrovitu šumu u Suffolku gdje će provesti tjedan s osebujnim Willom Lordom, pravim špiljskim čovjekom.

Novu epizodu treće sezone dramske serije Jamestown pogledajte u 22:35. 

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Film Trčao je cijelim putem redatelja Johna Berryja prikazujemo u 20:15.  Nick i njegov partner Al odluče opljačkati kamion s plaćama, no pljačka pođe po zlu... Film je snimljen 1951. godine prema romanu Sama Rossa.

Pustolovna drama Bili smo stranci slijedi u 21:50. Kuba, tridesete godine 20. stoljeća. China Valdes (Jennifer Jones) vidjela je kako joj je šef tajne policije Ariete (Pedro Armendáriz) ubio brata. Stoga se pridružila kubanskim revolucionarima koji žele srušiti postojeću vlast...

U 23:50 emitiramo dramu Ginger i Rosa. Film donosi priču o život dviju tinejdžerica, nerazdvojnih prijateljica - koje odrastaju u Londonu 1960-ih kad se na obzorju pojavljuje kubanska kriza, kao i na prijelomni događaj koji će redefinirati njihovo prijateljstvo... 

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.    

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!