Ove subote preporučujemo na televiziji

09.07.2022.

07:55

Autor: HRT

Subota, 9. srpnja na Prvom

Subota, 9. srpnja na Prvom

Foto: Na rubu / film

Iz programa HTV-a ove subote, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:10 ne propustite film Recept za život s Keri Russell u glavnoj ulozi. Priča je to o ženi uhvaćenoj u klopku lošeg braka i dosadne svakodnevice koja usprkos svom dubokom nezadovoljstvu radost pronalazi u izradi originalnih pita te druženju sa svojim kolegicama.

U 22:35 slijedi triler o bivšem policajcu koji prijeti da će skočiti s krova hotela na Manhattanu. U filmu Na rubu glume Sam Worthington, Elizabeth Banks, Jamie Bell...

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

U 20:05 s Benom Fogleom putujemo u Panamu gdje ćemo upoznati Andi i Ricka, bračni par iz Oregona, koji ondje živi sa sinom Rickom. Saznat ćemo zašto su ostavili udoban život u SAD-u kako bi se posvetili plantaži kave. 

Dokumentarist Simon Reeve posjetio je više od stotinu zemalja, vidio prekrasne krajolike i otkrio dirljive ljudske priče. Sada se ponovno susreće s nekima od zanimljivih ljudi koje je tada upoznao...  U 21 sat ne propustite dokumentarnu seriju Nevjerojatna putovanja Simona Reevea.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 20:05 pogledajte dramu Okus trešnje. Priča je to o čovjeku koji se vozi kroz gradsko predgrađe u potrazi za nekim tko će ga pokopati nakon što se ubije... Film je dobio Zlatnu palmu na Filmskom festivalu u Cannesu 1997., zajedno s filmom "The Eel".

Iranska drama Djeca raja slijedi u 21:55. Film scenarista i redatelja Majida Majidija 1998. godine nominiran je za Oscara u kategoriji najboljeg filma na stranom jeziku.

U 23:20 na rasporedu je iranska komedija Svinja o redatelju na "crnoj listi". Redatelj i scenarist Mani Haghighi na festivalu u Berlinu 2018. godine nominiran je za Zlatnog medvjeda.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.    

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!