Ovoga četvrtka preporučujemo na televiziji

12.05.2022.

07:42

Autor: HRT

Žene diktatora/Žaba/Crna lista

Žene diktatora/Žaba/Crna lista

Foto: Ovoga četvrtka preporučujemo na televiziji / HRT

Iz programa HTV-a ovoga četvrtka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:10 ne propustite novo izdanje popularnoga game-showa "Tko želi biti milijunaš?". U večerašnjem kvizu Ivan Mičić iz Zadra uz preostala dva džokera nastavlja pohod na milijun kuna.

U 21 sat ne propustite drugu polufinalnu večer Izbora za pjesmu Eurovizije 2022. Hrvatska radiotelevizija i ove godine tradicionalno prenosi sve tri večeri najvećega svjetskog televizijskog glazbenog natjecanja. 

U 23:40 prikazujemo dokumentarnu seriju Tajne francuskih spomenika: Lille. U Lilleu tri spomenika govore o povijesti grada i sposobnosti ljudi da pomaknu granice gradnje. 

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2) 

U 20:05 emitiramo treću epizodu dokumentarne serije Žene diktatora. Epizoda dokumentarne serije o suprugama autokrata i diktatora. Serija nam donosi uvid u njihov privatni život i otkriva uloge i dužnosti tih "prvih dama terora".


U 21 sat prikazujemo bosanskohercegovački film Žaba (2017.). Film je hrvatska manjinska koprodukcija, ekranizacija nagrađivane drame hrvatskog dramatičara Dubravka Mihanovića.

U 22:20 prikazujemo 21. nastavak osme sezone serije Crna lista. Kada Reddington odvede Liz u tajanstveno središte svoga carstva, njihova se zajednička prošlost otkriva, a dugo zakopane tajne izlaze na površinu.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 20:05 prikazujemo novo izdanje emisije Izvan formata. 59. Venecijanski bijenale je otvoren, a do 27. studenoga svi koji dođu u jedan od najljepših gradova na svijetu moći će vidjeti 1500 radova 213 umjetnika iz 58 zemalja. Središnju izložbu "Mlijeko snova" postavila je talijanska kustosica Cecilija Alemani, a predstavilo se i 80 zemalja u nacionalnim paviljonima.

Novo izdanje emisije Svijet klasike prikazujemo u 21:30 Što je to suvremena glazba današnjice? Odgovora bi moglo biti tisuću, ali jedan od njih svakako donosi 58. Glazbena tribina u organizaciji Hrvatskog društva skladatelja koja se prošlog listopada prvi put održala u Osijeku.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!