Ovoga četvrtka preporučujemo na televiziji

28.07.2022.

07:53

Autor: HRT

Četvrtak, 28. srpnja na Trećem

Četvrtak, 28. srpnja na Trećem

Foto: Raskid / 2. sezona serije

Iz programa HTV-a ovoga četvrtka, među ostalim, preporučujemo.

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Sve životinjske obitelji u Serengetiju napeto iščekuju veliku godišnju seobu. Vrućina sve više dolazi do izražaja, a hrane je sve manje... Dokumentarna serija Serengeti: Najezda u 20:10. 

Kad počne bitka na Waterloou, Becky zaključi da rat i nije tako loš dokle god se može zaraditi. Novu epizodu dramske serije Sajam taštine ne propustite u 21:05. 

Povratak, šesti nastavak dokumentarne serije Opstanak, autora Dubravka Merlića, slijedi u 22 sata.  Serija obrađuje demografski slom Hrvatske, a dostupna je i na multimedijskoj usluzi HRTi.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2) 

Do nedjelje 31. srpnja na Drugom programu u 20 sati donosimo sjajan tenis i uzbudljive mečeve ovogodišnjeg izdanja Umaga! 

U 22:20 prikazujemo film Tri mušketira redatelja Paula W. S. Andersona. Mladi mušketir D'Artagnan i trojica već slavnih mušketira, Athos, Porthos i Aramis moraju se ujediniti i pobijediti dvostruku agenticu i njezinog zločinačkog nalogodavca koji se želi domoći francuskog prijestolja...

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Kako arhitektura postaje važan instrument poslijeratne obnove te se širom Jugoslavije grade multifunkcionalni centri - domovi kulture čija je ideja bila povezivati edukaciju, kulturu, zabavu i politički život pogledajte u drugom nastavku druge sezone dokumentarne serije Betonski spavači u 20:05.

Smještena u dinamični svijet londonskih odvjetnika specijaliziranih za rastave pripadnika elite, britanska serija Raskid bavi se suvremenim brakom i obiteljskim pravom. Autorica je dobitnica Bafte i Emmyja Abi Morgan. Prvu epizdu pogledajte u 21 sat. 

U 22:50, u ciklusu Filmovi Mikea Leigha, prikazujemo u 22:50 komediju/dramu Život je sladak, o odnosima jedne neobične porodice. Film je dobio nagradu Londonskih kritičara 1992. za najbolji britanski film godine.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo i emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!