Ovoga četvrtka preporučujemo na televiziji

22.09.2022.

06:14

Autor: HRT

Četvrtak, 22. rujna na Drugom

Četvrtak, 22. rujna na Drugom

Foto: Murina / film

Iz programa HTV-a ovoga četvrtka, među ostalim, preporučujemo.

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Tko želi biti milijunaš? kviz je koji nudi jedinstvenu priliku za ostvarenje snova, osvajanje milijun kuna. Mogu li natjecatelji pod teretom očekivanja ipak dati najbolje od sebe u najuspješnijem svjetskom game showu? Novosezonsko izdanje ne propustite u 20:15.

Sira preda krojačke uzorke Hilgarthu sa svim informacijama o Da Silvama i mikrofilm. Na povratku kući susretne Manuela Da Silvu koji je prisili da pođe s njime. On prijeti da će učiniti nažao Dori, Martini i gđi Manueli... Posljednji nastavak uzbudljive serije Vrijeme između krojenja emitiramo u 21:15. 

U 23:20 u emisiji Kultura s nogu, među ostalim, istražujemo s kakvim se sve problemima susreću crnogorski pisci i kakvu im podršku daju hrvatski kolege.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Najveći živući istraživač na svijetu, Sir Ranulph Fiennes, vraća se na mjesto svoje ekspedicije lebdjelicom na rijeci Nil 1969. godine. Približavanjem 50. godišnjice te potrage spreman je za nove pustolovine, iznenađenja i nove izazove. Može li svojeg slavnog rođaka, glumca Josepha Fiennesa, naučiti kako da svlada životnu ulogu? Prvi nastavak dokumentarne serije U Egiptu s najvećim svjetskim istraživačem na rasporedu je u 20:15.

Napeti odnos šesnaestogodišnje Julije i autoritarnog oca Ante počinje pucati kad u njihov dom na otoku stigne stari obiteljski prijatelj... U 21:10 u ciklusu hrvatskih filmskih tv premijera emitiramo nagrađivani film Murina

Villanelle uzima stvari u svoje ruke na putu u Amsterdam. Carolyn šef zove na raport. Nakon otkrića još jednog mrtvaca, Eve i ekipa dobiju važan trag u slučaju. Četvrti nastavak druge sezone serije Ubijanje Eve, sa Sandrom Oh i Jodie Comer u glavnim ulogama, prikazujemo u 22:45. 

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Pythonovci se vraćaju kako bi objasnili smisao života, uključujući naše omiljene dijelove tijela i tjelesne funkcije, čuda rata, čudesno rođenje i poseban uvid u raj... Komediju Smisao života Montyja Pythona ne propustite u 20:05.

Svirali su i sviraju gdje ih pozovu, od svadbi i konoba, oštarija, barova, klubova, do velikih koncertnih i sportskih dvorana i festivala po cijeloj Hrvatskoj, a sve više i po Europi. Na naše veliko veselje, Gustafi su bili i na Sunčanoj strani Prisavlja nastupajući na jedom od koncerata kojim obilježavamo 10 godina HTV3. Kako je bilo, pogledajte u 21:50. 

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.   

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo i emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!