Ovoga četvrtka preporučujemo na televiziji

16.06.2022.

07:58

Autor: HRT

Tko želi biti milijunaš

Tko želi biti milijunaš

Foto: HRT / HRT

Iz programa HTV-a ovoga četvrtka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:10 ne propustite game-showu "Tko želi biti milijunaš?" Splićanin Vladimir Dadić u prošloj je emisji osvojio 64.000 kuna i večeras nastavlja svoj pohod na milijun.

U 21 sat ne propustite posljednje ovosezonsko izdanje magazina Puls i zanimljive dokumentarne reportaže.

U 21:30 prenosimo ljetni koncert Bečke filharmonije u Schönbrunnu 2022. prvi put pod ravnanjem Andrisa Nelsonsa. U brižljivo odabranom programu kao solist nastupit će francuski čelist Gautier Capuçon u izvedbi Koncerta za violončelo i orkestar op. 33, br. 1, Camillea Saint-Saënsa.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Dokumentarni film Michelle Obama: Život nakon Bijele kuće ne propustite u 20:05. Unatoč skromnim počecima, postala je jedna od najomiljenijih žena u povijesti politike. Njezin uspon od radničke obitelji do Bijele kuće oduševio je naciju. Ovo je njezina priča.

U 21 sat ne propustite dramu Mater scenarista i redatelja Jure Pavlovića. Nakon godina provedenih u Njemačkoj, Jasna se vraća u Hrvatsku kako bi se brinula o majci, koja je na umoru. 

Od 22:40 pogledajte 21. i 22. epizodu devete sezone serije Crna lista.


video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 21 sat prikazujemo koncert Andrej Grozdanov "Live in the Chapel". Ovo je prvi koncert koji je ikad održan u najstarijoj drvenoj kapeli u Hrvatskoj, iz 1677. godine, sv. Jurja u Lijevim Štefankima.

U 21:30 ne propustite emisiju Svijet jazza: Rovinj Spring Jazz. Proljetni rovinjski jazz festival lijep je primjer malog događanja koje svojim značajem nadrasta lokalne okvire. Događanja po Istri doista ima i čine zanimljivu mrežu malih jazz festivala koji već dugo odgajaju svoju publiku.

U 22 sata emitiramo šestu epizodu dokumentarne serije Kultura na radničkoj traci. Snimljena u jeku turističke sezone ova epizoda donosi pogled na stanovnike otoka Hvara koji ljeti doslovno ne spavaju kako bi zimi mogli barem malo uživati, ali koji uza sve obaveze uvijek pronađu vremena za ono što im hrani dušu. Iz njihove vizure saznajemo kako se turizam kroz godine mijenjao, broj gostiju povećavao, a pritom čuvala višestoljetna tradicija prvog pučkog kazališta u ovom dijelu Europe.


Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.  

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo i emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!