Ovoga četvrtka preporučujemo na televiziji

07.07.2022.

07:15

Autor: HRT

Četvrtak, 7. srpnja na Trećem

Četvrtak, 7. srpnja na Trećem

Foto: Nema me / film

Iz programa HTV-a ovoga četvrtka, među ostalim, preporučujemo.

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U nastavku ekvatorijalnoga putovanja Gordon Buchanan prelazi Tihi ocean ali se i pridružuje potrazi u tajanstvenom tropskom jezeru za tragovima koji pokazuju kakvu će budućnost imati koraljni grebeni. Dokumentarnu seriju Ekvator iz zraka ne propustite u 20:10.

Među ostalim, u posljednjem nastavku prve sezone britanske dramske serije Sanditon, koji prikazujemo u 21:05, vidjet ćemo kako će se razriješiti ljubavne zavrzlame  na Ivanjskome balu. 

John unese promjene na ranču, Kayce i Rip se sukobe, Beth uloži u nekretnine, a Monica počne raditi na sveučilištu. Serija Yellowstone sa slavnim Kevinom Costnerom u glavnoj ulozi, na rasporedu je u 23:25.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Inače mirnu noćnu smjenu prekida uhićenje grupe mladih Amerikanaca iz zrakoplovne baze zbog utrkivanja u kamenolomu. Kad se jedan od vojnika sruši i umre, Geordie i Will moraju otkriti kako je ubijen pred svima u policijskoj postaji. U 20:05 pred nama je četvrta epizoda šeste sezone uzbudljive kriminalističpke serije Grantchester

U 21 sat emitiramo biografsku dramu Bobby za koju scenarij i režiju potpisuje Emilio Estevez. Priča je to o ubojstvu američkog senatora Roberta F. Kennedyja, koji je ustrijeljen u ranim jutarnjim satima 5. lipnja 1968. u hotelu Ambassador u Los Angelesu i o gostima hotela kojima je taj događaj zauvijek promijenio život. Potom u 23:05 slijedi i triler Loš Samarićanin na čelu čije glumačke ekipe je David Tennant.  

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Nekonvencionalni biografski film Nema me, nadahnut životom i glazbom američkog kantautora Boba Dylana, slijedi u 22:40.

Julia kaže svojoj djeci da su se ona i Benjamin razišli. Nada se da to nije zauvijek budući da ga još uvijek voli. Na kraju se pomire. Drugi nastavak triler serije Koristoljublje, prepune neočekivanih preokreta, intimnim razmišljanja te složenih međuljudskih odnosa, ne propustite u 21 sat.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo i emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!