Ovoga četvrtka preporučujemo na televiziji

14.07.2022.

07:43

Autor: HRT

Četvrtak, 14. srpnja na Prvom

Četvrtak, 14. srpnja na Prvom

Foto: Yellowstone / 2. sezona serije

Iz programa HTV-a ovoga četvrtka, među ostalim, preporučujemo.

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Gledana iz svemira, Zemlja je kaleidoskop. Cvjetanje tirkiznog planktona poziv je na halapljivu gozbu, Kina se žuti od cvjetova uljane repice, a u oceanu se pojavljuju misteriozna zelena svjetla... U 20:10 ne propustite dokumentarnu seriju Zemlja iz svemira.

U 21:05 na rasporedu je popularna britanska dramska serije Sanditon. Poznato odmaralište na obali sve je popularnije, prepuno je živopisnih likova, ljubavnih priča i intriga.

Nakon drastičnog poteza, Jamie zatraži pomoć od Ripa... U 23:25 pogledajte novi nastavak hit serije Yellowstone s legendarnim Kevinom Costnerom.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Geordie i Will, u posljednjoj epizodi šeste sezone serije Grantchester u 20:05, istražuju obiteljsko nasilje u domu pjevačice Rite Daltrey i njezinog tiranskog supruga Genea.

U 21 sat slijedi film Pod sumnjom. Uzbudljiv triler redatelja Stephena Hopkinsa specifičan je po tome što se gotovo sav svodi na ispitivanje osumničenjika u četiri zida u policijskoj postaji. Glume Gene Hackman, Morgan Freeman, Thomas Jane, Monica Bellucci. 

Nakon financijskih poteškoća, okorjeli kockar Gerry udružuje se s mladim pokerašom, Curtisom, ne bi li ponovno počeo dobivati na kartama... U drami Groznica na Mississippiju u 22:50 glume Ryan Reynolds, Ben Mendelsohn, Sienna Miller, Analeigh Tipton i Robin Weigert. 

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 20:05 pogledajte posljednji nastavak dokumentarne serije Betonski spavači. Serija gradi priču oko moderne arhitekture u Hrvatskoj i regiji bivše Jugoslavije, području jedinstvenom po brojnim napuštenim i ruševnim zgradama iz 20. stoljeća, iznimne arhitektonske vrijednosti.

Počinje 68. Splitsko ljeto. Otvara ga izvedba opere "Simon Boccanegra" Giuseppea Verdija. Na Peristilu se izvodi prerađena verzija iz 1881. godine pod ravnanjem maestra Ive Lipanovića i u režiji Krešimira Dolenčića. Prijenos pratite od 21 sat.


Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo i emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: Ilustracija / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!