Ovoga četvrtka preporučujemo na televiziji

21.07.2022.

07:01

Autor: HRT

Četvrtak, 21. srpnja na Drugom

Četvrtak, 21. srpnja na Drugom

Foto: Velečasni Brown / 8. sezona serije

Iz programa HTV-a ovoga četvrtka, među ostalim, preporučujemo.

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Upoznajte znanstvenike koji donose revolucionarna otkrića o primatima i požrtvovne ljude koji se posebno trude zaštititi njihovu budućnost. Primate možemo zaštititi samo istinski ih razumijevajući. Posljednja epizoda dokumentarne serije Primati na rasporedu je u 20:10. 

U mračnom Hampshireu Becky provodi dane kao guvernanta zanemarenih kćeri Sir Pitta Crawleyja. Naočiti mlađi sin njezina poslodavca Rawdon svom silom nastoji zavesti Becky. No ona se želi dodvoriti poslodavcu, koji je ubrzo promakne na mjesto svoje nezamjenjive tajnice. U 21:05 slijedi drugi nastavak kostimirane povijesne serije Sajam tišine

Irska je od zemlje koja je imala enorman odljev stanovništva postala zemlja koja privlači mlade i obrazovane ne samo iz Hrvatske nego iz cijele Europe. Razgovarali smo s našim iseljenicima u Dublinu i Corku, koji nam otkrivaju svoje sudbine, razloge odlaska, prednosti i mane života u Irskoj. Dokumentarnu seriju Opstanak autora Dubravka Merlića prikazujemo u 22 sata.  

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

U mirnome selu Kemblefordu lokalni svećenik otac Brown iskorištava svoj rijedak talent za rješavanje zločina, a večeras je ponovno s nama u 20:05.

U 22:40 prikazujemo norveški film Utoya, 22. srpnja redatelja Erika Poppea. Priča prati tinejdžericu koja se bori da preživi i da pronađe mlađu sestru tijekom terorističkog masovnog ubojstva u političkom ljetnom kampu na norveškom otoku Utoyi u srpnju 2011. 

Oskarovac Michael Douglas te glumac i scenarist Albert Brooks imaju glavne uloge u komediji Obiteljske veze koju ne propustite u 21 sat.  

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Zagrebački velesajam bio je važan dio urbanog identiteta Zagreba i mjesto prezentacije brojnih tehnoloških dostignuća te modernih oblika i načina života koji će tek djelomično zaživjeti u svakodnevici građana Zagreba, Hrvatske i Jugoslavije. Prvi nastavak druge sezone dokumentarne serije Betonski spavači emitiramo u 20:05.  

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo i emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!