Ovoga petka preporučujemo na televiziji

13.05.2022.

07:40

Autor: HRT

Tko ubija u Brokenwoodu, 5.com s Danielom, Kill Bill 1

Tko ubija u Brokenwoodu, 5.com s Danielom, Kill Bill 1

Foto: promo/ Renato Branđolica / HRT

Iz programa HTV-a ovoga petka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Uzbudljiv akcijski triler Pepermint, s Jennifer Garner i Johnom Ortizom na čelu glumačkog ansambla, prikazujemo u 20:10 na Prvom.

U 21:55 ne propustite zabavni talk show 5.com s Danielom u kojem gostuju Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca, pobjednički par iz showa Zvijezde pjevaju.


Kill Bill, prvi dio dvodijelna megapopularnog filmskog serijala američkog redatelja i scenarista Quentina Tarantina, emitiramo u 23:30. Atraktivan postmodernistički film plijeni, među ostalim, soundtrackom te briljantno režiranim borilačkim prizorima. Kroz relativno jednostavnu temu, donosi zabavnu i autoironičnu priču koja se može iščitavati i kao potpuno benigna igrarija, i kao vrlo ozbiljna drama koja problematizira motiv osvete. U naslovnoj ulozi je Uma Thurman

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

U 20:05, u posljednjem nastavku dokumentarne serije Životinjski lumeni, otkrivamo najpametnije životinjske putnike.

Prosinac se primiče, a božićni duh širi se Brokenwoodom. Sve dok Mikea i njegov tim ne šokira krvavi prizor Djeda Mraza. Slučaj na kojemu su angažirani inspektor Shepherd i detektivka Sims u trećoj sezoni popularne kriminalističke serije Tko ubija u Brokenwoodu na rasporedu je u 21 sat.

U četvrtoj sezoni BAFTA-om nagrađivane serije Nezaboravljeni, koja slijedi u 22:35, Cassie i Sunny istražuju stari slučaj za koji se čini da je povezan s policijom. 

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 20:05 dokumentarni film Engleska: izgubljena djeca prikazuje proizvoljno i neopravdano odvajanje tisuća djece od njihovih obitelji. Vidjet ćemo što se događalo s tom djecom nakon što su smještena kod udomitelja, u dječje domove ili pak posvojena. 

U 22:05 emitiramo komediju U raljama života. Film izvrsno prikazuje Zagreb osamdesetih i uzlet liberalne atmosfere koja je donijela novi duh grada. 

U 23:40 ne propustite dokumentarni film Jedriličarke s broda Maiden, priču o prvoj ženskoj posadi koja je sudjelovala u jedriličarskoj utrci oko svijeta.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.   

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!