Ovoga petka preporučujemo na televiziji

22.07.2022.

06:59

Autor: HRT

Petak, 22. srpnja na Prvom

Petak, 22. srpnja na Prvom

Foto: Vjenčanje godine / film

Iz programa HTV-a ovoga petka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Ne propustite odličan glumački ansambl na čelu s legendarnim Robertom De Nirom u američkoj verziji švicarsko-francuskog filma iz 2006. Mon frere se marie, komediji Vjenčanje godine. Film je na rasporedu u 20:10. 

Prošlo je 20 godina od njihove prve pustolovine. Lloyd i Harry kreću na put kako bi pronašli Harryjevu kćer koja je dana na posvajanje... Jim Carrey i Jeff Daniels u komediji Glup i gluplji 2 u 22:10 na Prvom!

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Svakog petka navečer na Drugom programu vrijeme je rezervirano za uzbudljive i popularne kriminalističke serije. Otvorite oči, čuvajte leđa i budite oprezni jer ubojica može biti bilo tko! Započnite vikend uz nekoliko uzbudljivih slučajeva. Pronađite počinitelja, u društvu najboljih detektiva, iz sigurnosti i udobnosti vlastitog doma! U 20:05 slijedi serija Mrtvozornica, u 21 sat druga sezona danske kriminalističke serije Sommerdahlova ubojstva, a seriju Divlji Bill sa Robom Loweom u glavnoj ulozi emitiramo u 22:35.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Prvi put jedan hrvatski predsjednik i povjesničar filma sjeli su pred kamere HRT-a, razgovarali samo o filmovima i prodiskutirali međusobnu filmofiliju. Predsjednik Zoran Milanović i filmski kritičar Daniel Rafaelić u emisiji 69. Pulski filmski festival u 20:05 na HTV3.  

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas. 

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!