Ovoga petka preporučujemo na televiziji

29.07.2022.

07:52

Autor: HRT

Petak, 29. srpnja na Drugom

Petak, 29. srpnja na Drugom

Foto: Divlji Bill / serija

Iz programa HTV-a ovoga petka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:10 prikazujemo dokumentarni film o životu i karijeri Olivera Dragojevića, na dan kada nas je prije četiri godine glazbenik napustio. Film A Porina dobiva... Oliver Dragojević dostupan je i u videoteci multimedijske usluge HRTi.

Nakon filma, u 21:25 iz Vela Luke prenosimo koncert Trag u beskraju - sjećanje na Olivera. Najljepše pjesme, najveći hitovi u interpretaciji sjajnih glazbenika i poznatih pjevača s rive će se razlijegati Oliverovom Velom Lukom. Koncert uživo moći ćete pratiti i na Drugom programu Hrvatskog radija te na našem portalu, Facebook stranici MojHRT te YouTube kanalu Hrvatske radiotelevizije.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Do nedjelje 31. srpnja na Drugom programu u 20 sati donosimo sjajan tenis i uzbudljive mečeve ovogodišnjeg izdanja Umaga! Sve mečeve možete pratiti na platformi HRTi

U 22:20, u sklopu Krimi-petka, emitiramo posljednje dvije epizode serije Divlji Bill. Rob Lowe, šest puta nominiran za nagradu Zlatni globus, glumi ambicioznog šefa policije iz Amerike koji odlazi u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi prodrmao policiju Istočnog Lincolnshirea, te usput i svoj život. 

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3) 

U 21:05 pogledajte dramske serije Raskid. Smještena u dinamični svijet londonskih odvjetnika specijaliziranih za rastave pripadnika elite, serija se bavi suvremenim brakom i obiteljskim pravom. 

U 22 sata slijedi prvu epizodu druge sezone povijesne dramske serije Medici: Veličanstveni. Druga sezona ove vrhunske serije govori o Cosimovom unuku Lorenzo de 'Medici (poznat kao Veličanstveni). 

Nakon državnog udara u Čileu i zbacivanja demokratski izabrane vlade Allendea, veleposlanstvo Italije u Santiagu priskočilo je u pomoć protivnicima režima i mnoge od njih prebacilo u Italiju. Dokumentarni film Santiago, Italia u 23 sata donosi priča o tim hrabrim ljudima.  

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas. 

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!