Ovoga petka preporučujemo na televiziji

27.05.2022.

07:07

Autor: HRT

Petak, 27. svibnja na Drugom

Petak, 27. svibnja na Drugom

Foto: Tko ubija u Brokenwoodu / serija

Iz programa HTV-a ovoga petka, među ostalim, preporučujemo.  

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:10 ne propustite biografsku dramu Na temelju spola koja pripovijeda o životu i ranim suđenjima sutkinje Vrhovnog suda Ruth Bader Ginsburg

U novom izdanju zabavnog talk showa 5.com s Danielom gostuju nagrađivani glazbenik Tedi Spalato i bivši vaterpolski reprezentativac Dubravko Šimenc. Emisija slijedi u 22:10. Prošlotjedno izdanje možete ponaći na našoj multimedijskoj usluzi HRTi.

Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis i Emily Blunt glavni su glumački ansambl ZF akcijskog filma Luper - ubojica iz budućnosti koji emitiramo u 23:45.  

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Započnite vikend uz tri uzbudljiva slučaja. Pronađite počinitelja, u društvu najboljih detektiva, iz sigurnosti i udobnosti vlastitog doma! Ne propustite krimi-petak u 20:05 na Drugom! 

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Dokumentarni film Kokainska ruta emitiramo u 20:30. Film prati sudionike ovoga organiziranog kriminala - od kokainskih laboratorija u srcu amazonske prašume, preko preprodavača i mula, pa sve do krajnjeg odredišta, Pariza, najvećeg potrošača kokaina u Europi.  

Muški/ženski i kultura navijanja teme su koje u ovotjednom izdanju emisije Peti dan u 21 sat komentiraju Marijana Bijelić, Petar Mitrikeski, Matija Štahan i Aleksandar Musić

Drama Vatroslava Mimice iz 1978. godine, Posljednji podvig diverzanta Oblaka, na rasporedu je u 22:25. 

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr

Videoteka multimedijske platforme HRTi

Videoteka multimedijske platforme HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!