Ovoga petka preporučujemo na televiziji

23.09.2022.

07:47

Autor: HRT

Petak, 23. rujna na Drugom

Petak, 23. rujna na Drugom

Foto: Sommerdahlova ubojstva / 3. sezona serije

Iz programa HTV-a ovoga petka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Prvu novosezonsku emisiju 5.com s Danielom u 20:15  “otvaraju” nagrađivani glazbenici Ivan Dečak i Božo Vrećo. Ivan i Božo su "novi par" jer imaju "Rum na usnama". Prvi put će pjesmu zajedno otpjevati baš u gostima kod Daniele gdje ćemo, među ostalim, saznati i je li bilo teško i opasno snimanje spota. 

Matthew McConaughey i Charlie Hunnam predvode glumačku ekipu kriminalističke komedije Gospoda slavnoga redatelja Guyja Ritchieja, a koja je na rasporedu u 21:10.  

Rizzovi su obitelj čiji članovi puno toga skrivaju jedni od drugih. No njihove će laži biti razotkrivene dolaskom tajanstvenog mladića... Komedija City Island iz 2009. godine slijedi u 23:35. U glavnoj ulozi je Andy Garcia.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

U sklopu Krimi petka na Drugom, koji počinje u 20:15, ne propustite prvu sezonu napete žanrovske serije McDonald i Dodds, treću sezonu danske hit serije Sommerdahlova ubojstva te sjajnu kriminalističku seriju Zaljev, nagrađivanog scenarista Daragha Carvillea i Richarda Clarka, koja se na male ekrane HRT-a vraća u svojoj trećoj sezoni.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Nakon prijenosa svečanog otvorenja 52. Varaždinskih baroknih večeri, koji počinje u 20 sati te traje do 21:30, emitiramo prvu emisiju 13. sezone Petog dana. Kao što HRT3 slavi 10. obljetnicu tako i Peti dan obilježava 10 godina emitiranja na Trećem. Teme u prvoj emisiji, govor koji smo čekali i 10 godina Trećeg, komentiraju Marijana Bijelić, Matija Štahan, Lana Bobić i Aleksandar Musić.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.  

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas. 

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.     

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!