Ovoga četvrtka preporučujemo na televiziji

02.06.2022.

07:55

Autor: HRT

Tko želi biti milijunaš

Tko želi biti milijunaš

Foto: HRT / HRT

Iz programa HTV-a ovoga četvrtka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:10 ne propustite game-showu "Tko želi biti milijunaš?". U večerašnjem kvizu Iva Oroz, 23-godišnja studentica pete godine istraživačke geografije na PMF-u, nastavlja pohod na milijun kuna.

Zatim slijede zanimljive dokumentarne reportaže u novom izdanju magazina Puls koji je na rasporedu u 21 sat.  U sjeni ukrajinske, odvija se druga velika kriza. Zašto je Tajvan Kini kost u grlu, a SAD-u toliko bitan? Priču o tome donosi Miro Aščić u vanjskopolitičkom magazinu Agenda: Svijet u 21:30. 

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2) 

U 20:05 prikazujemo posljednju epizodu dokumentarne serije Žene diktatora. Čut ćemo svjedočanstva supruga autokrata i diktatora, a stručnjaci i pravnici specijalizirani za ljudska prava donose nam svoje analize i mišljenja.

Domaću crnu komediju "Sedamdeset i dva dana" ne propustite u 21 sat. Film Danila Šerbedžije je 2010. na Pulskom festivalu osvojio Zlatne arene za najbolju glavnu mušku ulogu (Rade Šerbedžija) te za sporednu mušku ulogu (Bogdan Diklić), kao i nagradu publike Zlatna vrata.

Radna skupina istražuje Arcane Wireless, mobilnu mrežu za zločince koju je nemoguće pratiti, što dovodi do neočekivanih posljedica; Red u utrci s vremenom nastoji izvući kolegu iz nevolje. Deseti nastavak devete sezone kriminalističke serije Crna lista pogledajte u 22:35.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3) 

U 21 sat prikazujemo dokumentarni film Istarske freske: Terra Picta. Na sačuvanim cjelovitim prikazima ili izvanrednim fragmentima očuvanih fresaka otkriva se višestoljetno kulturno-umjetničko stremljenje stanovnika oslikavanju prostora njihova boravka i kontemplacije. 


Australski glazbenik James Morrison u svojoj je bogatoj karijeri nastupao s najvećim zvijezdama jazza. U emisiji Svijet jazza u 21:30 pogledjate  koncert koji je održao 7. svibnja na Velikogoričkom Brass Festivalu s Jazz orkestrom Oružanih snaga Republike Hrvatske. 

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.  

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo i emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!