Ovoga petka preporučujemo na televiziji

20.01.2023.

07:30

Autor: HRT

Petak, 20. siječnja na Prvom

Petak, 20. siječnja na Prvom

Foto: Putnik / film

Iz programa HTV-a ovoga petka, među ostalim, preporučujemo.

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Svestrana umjetnica, nagrađivana glumica i spisateljica Arijana Čulina i glazbenik, omiljeni pjevač Neno Belan gosti su emisije 5. com s Danielom u 20:15. Prethodne emisije možete pogledajte na našoj multimedijskoj platformi HRTi.

Tijekom putovanja kući prodavač osiguranja, bivši policajac, uvučen je u ubojitu urotu nakon susreta s tajanstvenom ženom u vlaku kojim putuje na posao...  U 21:10 ne propustite akcijski triler PutnikLiamom Neesonom i Verom Farmiga u glavnim ulogama. 

Sportska drama U punom cvatu slijedi u 23:30. Nakon završetka Drugog svjetskog rata na Okinawi se sprema boksački meč za svjetsku titulu između Amerikanca Clinta Sullivana i Japanca Masahiroa... Glume Tyler Wood, Yusuke Ogasawara, Sean McCracken, Timothy V. Murphy i Hiroyuki Watanabe. 

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

I u trećoj sezoni serije McDonald i Dodds, u slikovitom Bathu ambiciozna viša inspektorica McDonald koja je došla iz londonske policije i tihi narednik Dodds nedavno oslobođen službe u uredu neobičan su policijski dvojac koji je, na iznenađenje okoline, stvorio neočekivano uspješno partnerstvo u rješavanju zločina. U sklopu Krimi petka u 20:15, slijedi prvi nastavak spomenute sezone.  

Viša inspektorica Vera Stanhope i njezin vrijedni detektivski tim u jedanaestoj sezoni istražuju šest novih složenih slučajeva ubojstva. U 21:50 ne propustite prvu epizodu spomenute sezone serije Vera, u sklopu Krimi petka.

U sklopu Krimi petka, u 23:25 emitiramo drugi nastavak serije Kod bijelog konja koja se dijelom temelji na istoimenom romanu Agathe Christie. 

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U sedmom nastavku serije Fargo u 21:05 Loy se muči s teškim izborima koji bi mogli rezultirati krajem njegove vladavine. Josto pokušava vratiti kontrolu nad svojim poslovima...

Dokumentarni film Promjena odmah prikazuje kako se mladi aktivisti iz cijelog svijeta, kao što su Felix Finkbeiner, Luisa Neubauer, Greta Thunberg i Vic Barrett, bore protiv statusa quo i zalažu za društvene i političke promjene. Film je na rasporedu u 22:05.

U 23 sata, u Ciklusu erotskih filmova, prikazujemo treći nastavak francuskog žanrovskog ostvarenja o Emmanuelle. Glume Sylvia Kristel, Caroline Laurence, Umberto Orsini i Jean-Pierre Bouvier.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas. 

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.     

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: Ilustracija / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!