Ovoga petka preporučujemo na televiziji

10.03.2023.

07:43

Autor: HRT

Petak, 10. ožujka na Prvom

Petak, 10. ožujka na Prvom

Foto: Spotlight / film

Iz programa HTV-a ovoga petka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Mrkomir je više nego zabrinut jer ga vid polako napušta. Očajan, dolazi se požaliti Držihi, jer nikad se ne zna koje sile su se protiv njega urotile. Držiha ima rješenje, upravo radi na novom izumu koji može Mrkomiru olakšati tegobe... Sedma epizoda druge sezone humoristične serije Mrkomir I. čiji scenarij i režiju potpisuje Snježana Tribuson, slijedi u 20:15. Emitirani nastavci dostupni su u videoteci multimedijske platforme HRTi.

U 20:45 u zabavnom talk showu 5.com s Danielom gostuju jedna od naših najvećih opernih umjetnica, nacionalna prvakinja Opere Ivanka Boljkovac i nagrađivani redatelj i snimatelj Radislav Jovanov Gonzo. Propuštene emisije pogledajte na platformi HRTi.

Spotlight, dramu snimljenu prema istinitom događaju o tome kako su bostonske novine razotkrile rašireno i dugotrajno seksualno zlostavljanje djece u kojem su sudjelovali katolički svećenici, a nadbiskupija je to godinama zataškavala, emitiramo u 21:40 u sklopu ciklusa A Oscara dobiva...  

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Krimi petak na Drugom počinje u 20:15 posljednjom epizodom uzbudljive žanrovske serije Signora Volpe sa slavnom Emilijom Fox u glavnoj ulozi. Potom slijede serije Endeavour Mladi Morse te Dolina sreće u 21:45 odnosno u 23:25. 

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U Petom danu teme Crkva u Hrvata, nova epoha te umjetničke slobode komentiraju Matija Štahan, Aleksandar Musić, Petar Mitrikeski te Lana Bobić. Emisija počinje u 20:05. Emitirana izdanja pronađite na usluzi HRTi.

Godina je 1470., a na čelu obitelji su Piero i Lucrezia. Obitelj Medici konsolidirala je svoju moć, no pokušaj atentata na Piera otkrio je da je banka godinama loše vođena. Pierov prvorođenac Lorenzo morat će zamijeniti oca prije nego što su to planirali... Drugu sezonu povijesne serije Medici: Veličanstveni ne propustite u 21:05. 

Grad posljednjeg odredišta, britansku dramu snimljenu prema istoimenom romanu Petera Camerona, s Anthonyjem Hopkinsom i Laurom Linney na čelu glumačkog ansambla, emitiramo u 22:55.  

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.  

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.     

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: Ilustracija / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!