Ovoga petka preporučujemo na televiziji

03.06.2022.

08:13

Autor: HRT

Meritas u "5.com s Danielom"

Meritas u "5.com s Danielom"

Foto: Renato Branđolica / HRT

Iz programa HTV-a ovoga petka, među ostalim, preporučujemo.  

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1) 

Romantičnu komediju Devet mjeseci s Hugh Grantom i Julianne Moore u naslovnim ulogama ne propustite u 20:10.   

Od 21:55 u 5.com s Danielom družimo se s članicama grupe Meritas - Anitom Valo i Meri Jaman! Prošlotjedno izdanje možete ponaći na našoj multimedijskoj platformi HRTi.

U 23:30 slijedi kriminalističko-psihološka drama Trokut osvete. Edward Norton u ovom filmu dao je možda jednu od svojih najboljih uloga, kao logoreični, amoralni i psihički nestabilni prijestupnik. Milla Jovovich standardno je izvrsna u ulozi privlačne zavodnice, a Robert De Niro uvjerljiv je i impresivan u ulozi enigmatskog Jacka Mabryja.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Svakog petka na Drugom večer je rezervirana za uzbudljive i popularne kriminalističke serije.

U 20:05 ne propustite BBC-jevu seriju Mrtvozornica u kojoj pratimo ambicioznu odvjetnicu koja se vratila živjeti i raditi u gradić iz kojeg je pobjegla kao tinejdžerica. 

U 21 sat slijedi izvrsna novozelandska kriminalistička serija Tko ubija u Brokenwoodu. Mike i njegov tim pokušavaju odgonetnuti čime je otrovan Philip Hendersen koji je ponađen na polju mrtav...

Prve dvije epizode 23. sezone BBC-jeve kriminalističke serije Nijemi svjedok prikazujemo od 22:30. Dr. Nikki Alexander i njezin tim iz Centra Lyell rješavaju pet novih uzbudljivih slučajeva.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3) 

Optužuju ga za urotu i smatraju najvećim neprijateljem Zapada. Kako je poznati milijarder postao savršena meta desnice i radikala saznajte u 20:05 u BBC-jevom dokumentarnom filmu George Soros - Milijarder koji vuče konce iz sjene?

U 21 sat slijedi emisija Peti dan a teme su neizvjesna budućnost i zdravlje za sve. Prethodne emisije možete pronaći na našoj multimedijskoj platformi HRTi.

Politička drama Ambasador redatelja i scenarista Fadila Hadžića, koja je na rasporedu u 22 sata, bavi se temom idealistički orijentiranih individualaca koji doživljavaju razočaranje u bivšem režimu.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr

Videoteka multimedijske platforme HRTi

Videoteka multimedijske platforme HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!