Ovoga petka preporučujemo na televiziji

10.02.2023.

07:15

Autor: HRT

5.com s Danielom

5.com s Danielom

Foto: Renato Branđolica / HRT

Iz programa HTV-a ovoga petka, među ostalim, preporučujemo.

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:15 ne propustite drugu sezonu hvaljene humoristične serije Mrkomir I. U trećem nastavku kneževinu je poharala smrtonosna epidemija. Posvuda su tijela koja nitko danima ne zbrinjava jer su glavni sakupljači otpada odlučili povisiti cijenu svog mukotrpnog rada...

U talk-showu 5.com s Danielom u 20:45 gostuju glumica Ivana Roščić i virtuoz na violini Stefan Milenković. Prethodne emisije možete pogledajte na našoj multimedijskoj platformi HRTi.

U 21:40 slijedi akcijski triler Hitna dostava. Najbrži newyorški dostavljač na biciklu nađe se na meti opasnih kriminalaca i jednog pokvarenog policajca...  Glume Joseph Gordon-Levitt, Michael Shannon i Dania Ramirez.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2) 

U sklopu Krimi petka, u 20:15 prikazujemo prvu epizodu serije Istrage Adama Dalgliesha. Serija snimljena prema romanima P D James prati borbu istražitelja Dagliesha protiv zločina u Engleskoj od sredine 1970-ih do naših dana. U  glavnim uloga su Bertie Carvel, Carlyss Peer i Jeremy Irvine.

U 21:50 na rasporedu je popularna britanska serija Vera. U četvrtom nastavku 11. sezona učiteljica Lizzy Swann pronađena je mrtva na dnu litice iznad koje je obalna staza. Isprva se slučaj čini kao strašna nesreća, ali Vera ubrzo otvori istragu ubojstva kad pronađe dokaz da je netko dirao tijelo...

U 23:25 emitiramo drugu epizodu britanske policijske serije Dolina sreće. Narednica Catherine Cawood doznaje za bolnu izdaju bliske osobe, a Faisal se nalazi pod sve većim pritiskom sa svih strana...

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 20:05 u Petom danu teme žene u društvima i krunice na trgovima komentiraju Petar Mitrikeski, Lana Bobić, Aleksandar Musić i Marijana Bijelić.


U 21:05 slijedi peta epizoda treće sezone kostimirane povijesne serije Katarina Velika: Samozvanci.

Dana 5. rujna 1972., desetog dana Olimpijskih igara u Münchenu, palestinska teroristička organizacija Crni rujan upala je u hotel izraelskih sportaša. Cijeli je svijet na televiziji uživo promatrao otmicu i ubojstvo 11 talaca... U 22:05 ne propustite dokumentarni film Nakon Münchena.

U 23 sata, u Ciklusu erotskih filmova, prikazujemo talijansku komediju Tako čine sve snimljenu 1992. godine. 

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.   

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas. 

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.     

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: Ilustracija / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!