Ovoga petka preporučujemo na televiziji

17.06.2022.

07:39

Autor: HRT

Petak, 17. lipnja na Drugom

Petak, 17. lipnja na Drugom

Foto: Nijemi svjedok / serija

Iz programa HTV-a ovoga petka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:10 ne propustite akcijsku komediju Hollywoodski murjaciHarrisonom Fordom i Joshom Hartnettom u naslovnim ulogama. 

U posljednjem ovosezonskom zabavnom talk showu 5.com s Danielom u 22:10 uživat ćemo u društvu gimnastičarke, dvostruke olimpijke Ane Đerek i prekaljenog rockera Davora Gobca. Prošlotjedno izdanje možete ponaći na našoj multimedijskoj usluzi HRTi.

Američki film Vrana na rasporedu je u 23:45.  Film je kultni status stekao osebujnom darkerskom ikonografijom i dizajnom, ali i tragičnom sudbinom glavnog glumca Brandona Leeja, koji je nesretnim slučajem, pod ne baš jasnim okolnostima, u 28. godini izgubio život pri samom kraju snimanja. 

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

U 20:05 slijedi peti nastavak prve sezone BBC-jeve kriminalističke serije Mrtvozornica. Serija prati ambicioznu odvjetnicu koja se vratila živjeti i raditi u gradić iz kojeg je pobjegla kao tinejdžerica.

U 21 sat prikazujemo prvu epizodu kriminaslitičke serije Sommerdahlova ubojstva. Danska hit serija iz 2020. godine nadahnuta je romanima spisateljice Anne Grue.

U 22:30 ne propustite 23. sezonu popularne BBC-jeve kriminalističke serije Nijemi svjedok. Prikazujemo peti i šesti nastavak. Na željezničkoj pruzi u Londonu pronađeno je tijelo žene s teškim opeklinama od strujnog udara. Prilikom obdukcije na tijelu otkrivaju brojne stare i nove ozljede...

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Turističke agencije specijalizirane za opasna putovanja nude organizirane izlete u ratne zone, čak i područja pogođena prirodnom ili nuklearnom katastrofom. U dokumentarnom filmu Ekstremni turizam u 20:05 pratimo skupinu turista koji se penju planinama Hindukuša u Afganistanu do visine od 4000 metara kako bi se na skijama mogli spustiti niz ovu jedinstvenu padinu.

U 22:05 slijedi hrvatska komedija Goli čovik snimljena 1968. godine u režiji Obrada Gluščevića po scenariju koji su napisali Gluščević i Ranko Marinković. Glume Vera Čukić, Antun Nalis, Ljubiša Samardžić, Karlo Bulić, Rade Marković, i Josip Marotti. 

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas. 

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr

Videoteka multimedijske platforme HRTi

Videoteka multimedijske platforme HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!