Ovoga petka preporučujemo na televiziji

01.07.2022.

07:44

Autor: HRT

Petak, 1. srpnja na Prvom

Petak, 1. srpnja na Prvom

Foto: Živi spomenici - tragovima konja u Hrvatskoj / dokumentarac

Iz programa HTV-a ovoga petka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Dokumentarni film Živi spomenici - tragovima konja u Hrvatskoj: Lipicanci - ponos slavonskih ravnica prikazujemo u 20:10 na Prvom programu HTV-a. Priča o lipicancima je priča o prilagodbi, ratovima, zbjegovima, pripadanju, uspjehu i preživljavanju. 

U 21:05 prenosimo svečano otvorenje 56. Đakovačkih vezova. Bogatstvo tradicijske kulture, narodne nošnje i izvorne slavonske pjesme... To su i ove godine nezaobilazni Đakovački vezovi.

U 23:15 slijedi komedija Kako biti latinski zavodnik. Maximo se u životu posvetio zavođenju starijih žena i oženio dvostruko starijom od sebe. Prošlo je 25 godina, a razmaženi Maximo, izvan forme, s dosadom se budi uz svoju sada osamdesetogodišnju suprugu. Ali stiže iznenađenje kada ga zamijeni mlađi, prodavač automobila McLaren...

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Nakon senzacionalne pobjede protiv Srbije u četvrtfinalu, Hrvatska kreće u borbu za medalju. Svoje mjesto u finalu Barakude će pokušati izboriti protiv reprezentacije Španjolske. Ne propustite prijenos iz Budimpešte u petak, 1. srpnja u 19:30 na Drugom programu.

U 20:45 slijedi treći nastavak prve sezone kriminalističke serije Sommerdahlova ubojstva. Bogati plejboj i poduzetnik pronađen je mrtav istoga dana kada je prijavljen nestanak njegovog računovođe.

U 22:20 prikazujemo 9. i 10. pretposljednju i posljednju epizodu 23. sezone BBC-jeve kriminalističke serije Nijemi svjedok. Thomas istražuje slučaj Johna Sealyja, vojnika koji premine tijekom vojne vježbe nakon što ga poprskaju suzavcem... 

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 21 sat pogledajte 10. epizodu pete sezone serije Preljub. Požari zaprijete Los Angelesu pa su Helen i Noah prisiljeni spas potražiti u bijegu koji otvori stare rane.

U 22:05 emitiramo 10. epizodu šeste sezone serije Vikinzi. Iako Ivar i Igor spletkare protiv Olega, zajedno s njime kreću u invaziju na Skandinaviju. Kralj Harald i kralj Bjorn bjesomučno se pripremaju za obranu od invazije.

U 23 sata prikazujemo dokumentarni film Zemlja. Kako danas želimo gledati na živi svijet oko nas? Moć filma počiva upravo na tom pitanju. Film pokazuje kako su naše poimanje i prikazivanje prirode uvijek bili presudni u oblikovanju ljudske povijesti na planetu Zemlji i kako još može promijeniti tijek budućih zbivanja. Film za vjeru u čovječanstvo!

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas. 

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!