Ovoga petka preporučujemo na televiziji

08.07.2022.

07:37

Autor: HRT

Petak, 8. srpnja na Prvom

Petak, 8. srpnja na Prvom

Foto: Larry Crowne / film

Iz programa HTV-a ovoga petka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Kada je izgubio posao, dao je gas! U životu nikada nije kasno započeti živjeti! Tom Hanks i Julia Roberts u romantičnoj komediji/drami Larry Crowne u 20:10.  

Počelo je kao posao, a pretvorilo se u neraskidivo prijateljstvo. Film Nedodirljivi, snimljen prema istinitoj priči, na rasporedu je u 22:20.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Otvorite oči, čuvajte leđa i budite oprezni jer ubojica može biti bilo tko! Započnite vikend uz nekoliko uzbudljivih slučajeva i serije Mrtvozornica, Sommerdahlova ubojstva i Divlji Bill. Pronađite počinitelja, u društvu najboljih detektiva, iz sigurnosti i udobnosti vlastitog doma! Krimi-petak na Drugom počinje u 20:05.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Imućna žena zaljubljuje se u puno mlađeg muškarca. Je li konačno pronašla sreću koju je oduvijek zasluživala? Ili se pak komplicirani i tajnoviti muškarac upustio u vezu s njom samo zbog njezina novca? Treći nastavak triler serije Koristoljublje sa Julijom Ormond i Benom Barnesom ne propustite u 21:05.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas. 

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!