Ovoga ponedjeljka preporučujemo na televiziji

25.07.2022.

06:21

Autor: HRT

Ponedjeljak, 25. srpnja na Trećem

Ponedjeljak, 25. srpnja na Trećem

Foto: Majka, otac, sin / serija

Iz programa HTV-a ovoga ponedjeljka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:05 dokumentarna serije Serengeti vodi vas u savanu gdje ćemo pratiti dramatični svakodnevni život životinja i emocionalne trenutke s kojima se suočavaju. 

Becky živi s bogatom tetom Matildom i budućnost joj se čini svijetlom... Sadržaj je to trećeg nastavka serije Sajam taštine koji je na rasporedu u 21:05, a u 22 sata slijedi dokumentarna serija Opstanak autora Dubravka Merlića.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Od 20:05 donosimo sjajan tenis i uzbudljive mečeve ovogodišnjeg izdanja Umaga! Sve mečeve možete pratiti na platformi HRTi.

Akcijsku komediju Kako ubiti Gunthera s Arnoldom Schwarzeneggerom i Taranom Killamom u glavnim ulogama pogledajte u 23:15. 

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Dokumentarni film Viktor Žmegač - umijeće pisanja, užitak čitanja prikazujemo u 20:05. Priča je to autorice Line Kežić o nedavno preminulom najvećem hrvatskom germanistu, znanstveniku europskoga ugleda, autoru čije se kulturološke studije prodaju u velikim nakladama, sveučilišnome profesoru koji je naraštaje hrvatskih i njemačkih studenata uputio u dubine njemačke književnosti. 

U 21 sat slijedi BBC-jeva dramska serija Majka, otac, sin. Glavni akteri se pripremaju za bitku, a Caden upozorava Orlu da bi se mogla naći usred tog cirkusa... 

Petu epizodu dramske serije Ime ruže, snimljenu prema glasovitom istoimenom romanu Umberta Eca, pogledajte u 22 sata. 

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!