Ovoga ponedjeljka preporučujemo na televiziji

01.08.2022.

08:00

Autor: HRT

Ponedjeljak, 1. kolovoza na Trećem

Ponedjeljak, 1. kolovoza na Trećem

Foto: Raskid / 2. sezona serije

Iz programa HTV-a ovoga ponedjeljka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Dugoočekivana velika seoba donosi obilje hrane, ali i zaoštrava sukobe u savani. Kako se s tim nose životinjske obitelji koje smo upoznali saznajte u četvrtoj epizodi dokumentarne serije Serengeti u 20:10. 

Becky i Rawdon duguju stanarinu za nekoliko mjeseci, no Becky više zanima besramno koketiranje s lordom Steyneom i kako da izvuče što više novca od njega. Sadržaj je šestog nastavak dramske serije Sajam taštine koji emitiramo u 21:05.

U 22 sata prikazujemo posljednju epizodu dokumentarne serije Opstanak, koja obrađuje demografski slom Hrvatske. U ovoj epizodi sažimaju se bitne točke iz prethodnih nastavaka te se propituju ideje koje bi mogle dovesti do kvalitetnijeg života onih koji su ostali i povratka onih koji su se iselili.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Tjedni pregled najjačih europskih nogometnih liga, kao i manjih nacionalnih prvenstava, te druge aktualne sportske teme pogledajte u emisiji Stadion u 20:05.

U 21:05 ne propustite napeti triler Nedostižna meta. Glumačku ekipu predvode Michael Douglas, Jeremy Irvine, Ronny Cox i Hanna Mangan-Lawrence.

Akcijski triler Vučja kći slijedi u 22:35. Vojna veteranka nasljeđuje veliko bogatstvo od svog oca. Odmah nakon toga otimaju joj sina...

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 20:05 slijedi dokumentarna serija Velikani hrvatskog glumišta posvećena glumačkom bardu i prvom gradonačelniku Zagreba u samostalnoj Hrvatskoj, Borisu Buzančiću.

Treća epizoda druge sezone serije Raskid na rasporedu je u 21 sat. Dramska serija istražuje ostavštinu ljubavi, gubitka i rastave, a scenarij je napisala Emmyjem i Baftom nagrađivana Abi Morgan

Nakon što je ocu morao otkriti da je preuzeo ulogu glave obitelji, Lorenzo i njegova majka Lucrezia odlaze u Rim i traže financijsku potporu pape... Novu epizodu izvrsne dramske serije Medici: Veličanstveni ne propustite u 22 sata. 

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: Ilustracija / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!