Ovoga ponedjeljka preporučujemo na televiziji

08.08.2022.

08:00

Autor: HRT

Ponedjeljak, 8. kolovoza na Trećem

Ponedjeljak, 8. kolovoza na Trećem

Foto: Od krvi i mesa / serija

Iz programa HTV-a ovoga ponedjeljka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)  

U 20:10 ne propustite dokumentarnu seriju Veličanstvene Alpe iz zraka. U ovoj epizodi krećemo u otkrivanje planinskih pašnjaka Chablisa i Châtela, a zatim Faucignyja nedaleko Ženevskog jezera i granice sa Švicarskom. 

Treći nastavak izvrsne dramske serije Saga o Forsyteima, snimljene prema poznatom romanu Johna Galsworthyja, slijedi u 21:05.

Re-industrijalizacija, četvrtu epizodu druge sezone dokumentarne serije Opstanak, autora Dubravka Merlića, pogledajte u 22 sata. 

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2) 

Tjedni pregled najjačih europskih nogometnih liga, kao i manjih nacionalnih prvenstava, te druge aktualne sportske teme pogledajte u emisiji Stadion u 20:05.

Ako cilj opravdava sredstvo, može li namjera opravdati zločin? Robert De Niro, Jeffrey Dean Morgan i Dave Bautista na čelu su glumačke postave akcijskog filma Bus 657 u 21:05.

Rendžera i bivšeg specijalca Henryja narkokartel prisili da mu pomogne pronaći veliku pošiljke droge koja je nestala na američko-kanadskoj granici... U 22:40 pogledajte akcijski film Bliski neprijatelji.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Dokumentarnu seriju Velikani hrvatskog glumišta, posvećenu glumcu  i kazališnom pedagogu Tonki Lonzi, ne propustite u 20:05.

U 21 sat slijedi popularna kriminalistička serija Od krvi i mesa, a u 22 sata povijesna dramska serija Medici: Veličanstveni.

U 22:55 prikazujemo film Do kraja svijeta redatelja Wima Wendersa. Naslovne uloge tumače William Hurt, Solveig Dommartin i Pietro Falcone

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!