Ovoga ponedjeljka preporučujemo na televiziji

28.11.2022.

07:47

Autor: HRT

Ponedjeljak, 28. studenoga na Prvom

Ponedjeljak, 28. studenoga na Prvom

Foto: Ponos i predrasude / serija

Iz programa HTV-a ovoga ponedjeljka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Joanna Lumley prati Put svile od Crnog mora do Kaspijskog jezera, kroz postsovjetske zemlje Gruziju i Azerbajdžan, koje se ubrzano mijenjaju. Drugu epizodu dokumentarne serija Joanna Lumley u pustolovini na Putu svile  ne propustite u 20:15.

U 21:05 prikazujem prvu epizodu BBC-jeve Emmyjem nagrađene mini-serija Ponos i predrasude, istoimene ekranizacije najpopularnijeg romana Jane Austen. Glumačku postavu predvode Colin Firth i Jennifer Ehle. Seriju prikazujemo od ponedjeljka do četvrtak. 

Šestu epizodu dokumentarne serije Čovjek i prostor, u kojoj se ponovno bavimo stambenim tipologijama, emitiramo u 23:20.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2) 

U 19:50 prenosimo utakmicu Svjetskog prvenstva u Kataru između Portugala i Urugvaja, a u 22 sata slijedi emisija Qatara koja nas vodi kroz nogometne teme sportskoga spektakla. 

Qatara

Qatara

Foto: Marko Švarc / HRT

Traumatizirani veteran koji se ne boji nasilja, živi od pronalaženja nestalih djevojaka. Kad mu u jednom poslu stvari krenu po zlu, počnu ga mučiti noćne more... Kriminalističku dramu Iskupljenje u New Yorku prikazujemo u 23:05

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 20:35 pogledajte posebnu emisiju - Sa(n)jam knjige u Istri. Tema ovogodišnjeg Sajma je povratak, a 28. pulski festival knjiga i autora Sa(n)jam knjige u Istri osmislio je program koji je istinski slojevit, s gotovo 200 sudionika, sa snažnim popratnim programom. 

U desetoj epizodi četvrte sezone popularne serije Milijarde, čije su zvijezde Paul Giamatti  i Damian Lewis, koju prikazujemo od 21:05 i Wendy i Taylor pripremaju se za važan dan...

Dokumentarni film Kriptopija - Budućnost interneta u 22 sata vodi nas duboko u svijet kripto-ekosustava i tehnologije "blockchain" kako bismo otkrili dobre, loše i ružne strane ove kontroverzne industrije, najveće mitove, sukobe i glavne igrače. 

U 23 sata ne propustite film Kika, po nekim kritičarima najuspjeliju komediju španjolskog redatelja Pedra Almodóvara. 

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.  

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.      

Multimedijska usluge HRTi

Multimedijska usluge HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!