Ovoga ponedjeljka preporučujemo na televiziji

05.12.2022.

07:54

Autor: HRT

Ponedjeljka i utorak, 5. i 6. prosinca na Prvom

Ponedjeljka i utorak, 5. i 6. prosinca na Prvom

Foto: Ponos i predrasude / serija

Iz programa HTV-a ovoga ponedjeljka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Treći nastavak dokumentarne serije Joanna Lumley u pustolovini na Putu svile ne propustite u 20:15. Joanna Lumley je u Iranu i posjećuje niz gradova ključnih za ideje i filozofije Perzijskog Carstva koje se svijetom proširilo zahvaljujući Putu svile, opasnoj mreži putova koja je procvat doživjela između 200. godine prije Krista i srednjeg vijeka. 

Pretposljednji nastavak Emmyjem nagrađene BBC-jeve serije Ponos i predrasude, nastale prema istoimenom najpopularnijem romanu Jane Austen, ne propustite u 21:05.

U 23:20 prikazujemo sedmi nastavak prve sezone serije Čovjek i prostor u kojoj prikazujemo dvije interijerske intervencije i jedan izložbeni postav.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2) 

Prijenos utakmice osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru između reprezantacije Hrvatske i Japana, u ponedjeljak od 16 sati možete pratiti na Drugom programu HTV-a, Drugom programu HR-a, preko multimedijske platforme HRTi kao i na našem portalu.

U 19:50 na rasporedu je i ogled između Brazila i Južne Koreje koji također možete pratiti na Drugom programu HTV-a kao i na HRTi. U 22 sata slijedi emisija QATARA, koja vas kao i svakoga dana od početka SP-a do njegovog završetka, 18. prosinca, vodi kroz nogometne teme u Kataru.

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Svjetskog nogometnog prvenstva nakon lutrije jedanaesteraca! Junak je bio Dominik Livaković koji je obranio čak tri udarca s bijele točke! Vatreni su se treći put plasirali  u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. U 23 sata prikazujemo snimku utakmice osmine finala Svjetskog prvenstva u Kataru između Hrvatske i Japana. 


Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Chuck se vraća na bivši fakultet kako bi iskoristio priliku. Axeov veliki posao pada u drugi plan zbog obiteljske krize. Taylor traži neovisnost putem riskantnog plana. Chuck dovodi Wendy u neugodan položaj. Petu sezonu uzbudljive serije Milijarde emitiramo u 21:05.

U ciklusu filmova slavnoga Pedra Almodóvara u 23 sata emitiramo film Veži me! sa Victorijom Abril i Antoniom Banderasom u glavnim ulogama.  

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.  

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.      

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: Ilustracija / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!