Ovoga ponedjeljka preporučujemo na televiziji

06.06.2022.

07:32

Autor: HRT

Ponedjeljak, 6. lipnja na Prvom

Ponedjeljak, 6. lipnja na Prvom

Foto: Čuvar dvorca / serija

Iz programa HTV-a ovoga ponedjeljka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:10 prikazujemo dokumentarni film Most scenarista i redatelja Danka Volarića koji govori o izgradnji Krčkog mosta. 

Kapetan Uzelac nabavlja Bišćanu novu Dozetovu lokaciju. U sigurnoj kući u Saveznoj Republici Njemačkoj Dozet se pokušava telefonski javiti svojoj kćeri Mirni u Hrvatsku, ali mu njemački agenti koji ga čuvaju to ne dopuštaju... Treći nastavak dramske serije Čuvar dvorca ne propustite u 21:05. Serija je dostupna i na multimedijskoj usluzi HRTi.

Što je sve potrebno za preživljavanje u nesmiljenom okruženju, na Kanarskim otocima, doznajte u seriji Kanarski otoci: Svijet vatrenih planina, koja je na rasporedu u 23:20.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2) 

Malo je sportaša u povijesti Olimpijskih igara doseglo takve visine i palo tako nisko kao Marion Jones. Godinama je negirala da uzima doping. No u listopadu 2007. napokon je priznala da uzima steroide. Osuđena je na šest mjeseci zatvora jer je lagala saveznim istražiteljima, a oduzete su joj i sve olimpijske medalje. Danas, kao slobodna žena, Marion trči ka boljoj budućnosti i nastoji se pomiriti s prošlošću. Dokumentarni film Marion Jones: Uzmi stanku prikazujemo u 20:05.

Richard Gere, Topher Grace i Martin Sheen glavni su glumački ansambl špijunskog filma Dvostruka igra koji slijedi u 21 sat.

Istraga Konglomerata, skupine bivših vladinih plaćenih ubojica, komplicira se kada radna skupina dozna da je jedan od njih povezan s tom grupom. Red dublje istražuje događaje koji su doveli do Lizine smrti. U 22:40 emitiramo 11. nastavak devete sezone uzbudljive serije Crna lista

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!