Ovoga ponedjeljka preporučujemo na televiziji

13.03.2023.

07:05

Autor: HRT

Ponedjeljak, 13. ožujka na Drugom

Ponedjeljak, 13. ožujka na Drugom

Foto: Kobaltna groznica / dokumentarni film

Iz programa HTV-a ovoga ponedjeljka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:15 prikazujemo dokumentarnu seriju What's up Israel autora Gorana Milića. U petoj epizodi iz modernog Tel Aviv ekipa je krenula u istraživanja najvažnijih svetih mjesta i Jeruzalema koji su osvajali, rušili, obnavljali i ponovno gradili... Emitirane epizode serije dostupne su u videoteci multimedijske platforme HRTi. 

Dramska serija Dnevnik velikog Perice slijedi u 21:15. U petoj epizodi neočekivanom pobjedom u radijskoj emisiji Mikrofon je vaš Peričina pjevačka karijera dobila je novi vjetar u leđa. No u privatnom životu ne može se pohvaliti takvim uspjesima...

U Labirintu govorimo o liječnicima koji sagorijevaju od posla, o njihovim strahovima od pogreške, robovlasničkim ugovorima kojima su vezani, o sustavu u kojem su svi nezadovoljni...   Emisija je na rasporedu u 23:20.


video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Kao odgovor na klimatske promijene ušli smo u električno doba, ali po koju cijenu? Kako dolazimo do ključne rude za izradu  baterija? Ne propustite dokumentarni film Kobaltna groznica u 20:15. 

U 21:15 prikazujemo snimku noćašnje 95. dodjele filmskih nagrada Oscar, a od 22:50 slijede posljednja dva nastavka 22. sezone nagrađivane BBC-jeve kriminalističke serije Nijemi svjedok.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Drugu sezonu povijesne serije Medici: Veličanstveni ne propustite u 21:05. Godina je 1470., a na čelu obitelji su Piero i Lucrezia. U drugoj epizodi Lorenzo i njegova majka Lucrezia odlaze u Rim i traže financijsku potporu pape... 

U posljednjoj epizodi četvrte sezone Ranih radova, koja je na rasporedu u 22:05, prikazujemo dva sjajna filma. Prvi je Palikuća scenarista i redatelja Davida Gaše, a drugi Sparina redatelja Petra Vukičevića.  

U 22:50, u ciklusu Filmovi Humphreya Bogarta, prikazujemo film Sahara redatelja Zoltana Korda iz 1943. godine. Kritičari su film hvalili jer nudi akciju, napetost i uzbuđenje... 

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.  

video thumb

Od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.    

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: Ilustracija / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!