Ovoga ponedjeljka preporučujemo na televiziji

27.06.2022.

07:54

Autor: HRT

Ponedjeljak, 27. lipnja na Prvom

Ponedjeljak, 27. lipnja na Prvom

Foto: Sanditon / serija

Iz programa HTV-a ovoga ponedjeljka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:10 prikazujemo treći nastavak dokumentarne serije Raj na Zemlji: Divlja Patagonija. Nigdje priroda nije pustija, nigdje nije surovija nego u Patagoniji, domovini vječnog leda. Ovo filmsko putovanje počinje u središnjem dijelu zemlje, uz kratak izlet u glavni grad Čilea, Santiago de Chile, prije nego što će se autorica Monika Birk uputiti na putovanje na kraj svijeta.

U 21:05 prikazujemo britansku dramsku seriju Sanditon nastalu prema scenariju Andrewa Daviesa koji je adaptirao nedovršeni rukopis Jane Austen. Radnja serije smještena je u razdoblje regentstva. U središtu radnje je mlada i naivna junakinja koja se pokušava snaći u novom odmaralištu na obali Sanditonu, a kako to uspjeva pratite od ponedjeljka do četvrtka na Prvom.  

U 23:25 pogledajte petu epizodu prve sezone serije Yellowstone. Njegova zemlja, njegova pravila, ali nova vremena donose nove izazove. Kevin Costner u najnovijem hitu.  

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

U 20:05 slijedi četvrti nastavak pete sezone britanske detektivske serije Grantchester. Čak i u raju problemi uvijek nađu put...

U 21 sat slijedi američka drama/triler Kineski sindrom redatelja Jamesa Bridgesa. Film je imao nekoliko nominacija za Oscara. Slučajna nezgoda ili stvarna opasnost? Jane Fonda, Jack Lemmon i Michael Douglas, potraga za istinom postat će borba za goli život.

U 23 sata prikazujemo romantičnu komediju Malena. Oskarovac (Cinema Paradiso) Giuseppe Tornatore snimio je Malenu prema priči talijanskog pisca Luciana Vincenzonija. U glavnoj ulozi talijansko-američkog ostvarenja iz 2000. godine je slavna Monica Bellucci, koja osim svojom lijepom pojavom plijeni i dojmljivom neverbalnom glumom.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 20:05 prikazujemo drugu epizodu dokumentarne serije Velikani hrvatskog glumišta. Epizoda govori o životu i maestralnoj umjetničkoj karijeri jednog od najvećih hrvatskih lumaca svih vremena Borisu Dvorniku.

U 21 sat prikazujemo šestu epizodu pete sezone dramske serije Preljub. U šetnji Montaukom Joanie upoznaje E. J.-a. Zajedno istražuju povijest Joaniene obitelji, što nju navede da posumnja u uzrok majčine smrti...

U 22 sata emitiramo šestu epizodu šeste sezone serije Vikinzi. Bjorn mora hitno nešto poduzeti nakon izbora kralja cijele Norveške...

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.

video thumb

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!