Ovoga ponedjeljka preporučujemo na televiziji

04.07.2022.

07:55

Autor: HRT

Ponedjeljak, 4. srpnja na Drugom

Ponedjeljak, 4. srpnja na Drugom

Foto: Sezona lova / film

Iz programa HTV-a ovoga ponedjeljka, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:10 prikazujemo posljednji nastavak dokumentarne serije Raj za zemlji. Na putovanju u Južnu Afriku nemoguće je mimoići Cape Town. On je za mnoge najljepši grad na svijetu, a ujedno i polazna točka ovog filmskog putovanja...

Napetosti između Toma i njegovih radnika eskaliraju za vrijeme kriketskog meča u Sanditonu... Peti nastavak popularne britanske dramske serije Sanditon, nastale prema nedovršenom romanu Jane Austen, ne propustite u 21:05.

Flashback otkrije povijest odnosa Johna Duttona i Ripa i trenutak kad ga je primio na ranč i u obitelj... U 23:25 slijedi deveti nastavak hit serije Yellowstone.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2) 

Godina je 1958., a u selu Grantchester u Cambridgeshireu nešto se kuha. Velečasni Will Davenport (T. Brittney) uživa u ulozi energičnog župnika koji se ne libi dizati prašinu i suprotstavljati se konvencijama kako bi pomogao bilo kome u nevolji... U 20:05 započinjemo s prikazivanjem šeste sezone britanske kriminalističke serije Grantchester

U 21 sat ne propustite triler Nestajanje.  Riječ je o remakeu francusko-nizozemskog filma iz 1988. kojeg je režirao George Sluizer. Naslovne uloge tumače Jeff Bridges, Kiefer Sutherland, Nancy Travis, Sandra Bullock i Maggie Linderman

U 22:50 slijedi akcijski triler Sezona lova redatelja Marka Stevena Johnsona. Benjamin je Amerikanac, veteran koji se borio u ratu u Bosni i Hercegovini. Nakon rata živi povučeno u divljini. Slučajno nailazi na Srbina Emila Kovača i prima u ga svoju kolibu... Glume Robert De Niro, John Travolta i Milo Ventimiglia. 

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

U 20:05 prikazujemo dokumentarnu seriju Velikani hrvatskog glumišta koja pripovjeda o Fabijanu Šovagoviću. Antologijskim ulogama u "Prosjacima i sinovima" i "Đuki Begoviću" Fabijan Šovagović osvojio je srca televizijskih gledatelja, a filmskim ulogama u remek-djelima najvećih imena sedme umjetnosti ušao je u povijest hrvatske i jugoslavenske kinematografije.

Na dan Whitneynog vjenčanja sve kulminira konačnim raspletom...  U 21 sat ne propustite posljednju epizodu pete sezone dramske serije Preljub.

U 22:25 pogledajte prvi nastavak 6B. sezone serije Vikinzi. Šesta sezona nastavlja se nakon bitke između braće iz koje je Bjorn izašao kao pobjednik i junak naroda, koji je dugo trpio Ivarovu tiransku vlast... 

Njemačka drama Alice u gradovima, režisera Wima Wendersa na rasporedu je u 23:10. Phil je njemački fotograf koji luta američkom istočnom obalom u potrazi za pričom. U jednom hotelu sretne djevojčicu Alice i njezinu majku Lisu koji su također iz Njemačke...

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.

U 10 sati na Četvrtom i na multimedijskoj platformi HRTi prenosimo 15. dodjelu nagrada Zlatni ključ najboljim izvoznicima u 2021. godini. U zagrebačkom hotelu The Westin održava se 17. konvencija hrvatskih izvoznika. Tom prilikom dodijelit će se tradicionalne nagrade Zlatni ključ.

video thumb

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Videoteka multimedijske platforme HRTi

Videoteka multimedijske platforme HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!